Vavel Club στη Νέα Λάμψακο: Τι απαντούν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου για τις καταγγελίες και το επεισοδιακό «λουκέτο» - «Ψεύδεται η οικογένεια Λιάτη! Δεν πλήρωνε τα ενοίκια της επιχείρησης!» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Vavel Club στη Νέα Λάμψακο: Τι απαντούν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου για τις καταγγελίες και το επεισοδιακό «λουκέτο» - «Ψεύδεται η οικογένεια Λιάτη! Δεν πλήρωνε τα ενοίκια της επιχείρησης!»

Μετά το δημοσίευμα του EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) με τις καταγγελίες της οικογένειας Λιάτη περί τραμπουκισμών και το επεισοδιακό «λουκέτο» που ακολούθησε στο Vavel Club, στη Νέα Λάμψακο, εστάλη η ακόλουθη απάντηση στο EviaZoom.gr, από τους ιδιοκτήτες του ακινήτου, που υπογράφει η Γεωργία Καραγιάννη...

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Τα αναφερόμενα από την οικογένεια Λιάτη είναι ψευδή, συκοφαντικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ως αναφερουμε και στην από 22/1/2018 εξώδικη διαμαρτυρία μας προς αυτούς.

Η μη πληρωμή μισθωμάτων παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας ήταν η αιτία διαπληκτισμών με τον σύζυγο μου και προς τούτο επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου, όπως στραφώ εναντίον τους δικαστικά».

Γεωργία Καραγιάννη

Θυμηθείτε ξανά την καταγγελτική ανακοίνωση της οικογένειας Λιάτη:

«Τίτλοι Τέλους για το VAVEL CLUB στη Νέα Λάμψακο.

Καταβάλλαμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να στήσουμε ένα χώρο διασκέδασης στα πρότυπα της εποχής που διανύουμε με καλή μουσική, καθαρά ποτά, ύφος και ήθος! Ο κόσμος και οι φίλοι μας το αναγνώρισαν, μας στήριξαν και τους ευχαριστούμε πολύ.

Δυστυχώς για σοβαρούς λόγους που διακυβεύουν και βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια, την προσωπικότητα και την σωματική ακεραιότητα του καθενός από τις 25 οικογένειες που αποτελούσαν την ομάδα μας, αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε το ιδιοκτησιακό καθεστώς και να κόψουμε κάθε επαφή με τους εκμισθωτές της επιχείρησης.

Οι τραμπουκισμοί, οι ψευτοτσαμπουκάδες και τα νταϊλίκια δεν συνάδουν με τις αρχές μας! Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Νέα Λάμψακος: Επεισοδιακό «λουκέτο» στο Vavel Club - Καταγγελίες για τραμπουκισμούς!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA