Μηνύσεις με «άρωμα διαφθοράς» κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο Κουμιώτης Υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Στρατής | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μηνύσεις με «άρωμα διαφθοράς» κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο Κουμιώτης Υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Στρατής

Δύο μηνυτήριες αναφορές κατέθεσε την Τρίτη (24-04-2018) στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ο Κουμιώτης Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ), Κώστας Στρατής...

Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου που εστάλη στο EviaZoom.gr


«Η πρώτη αφορά στη μη ανεύρεση βιβλίων πρωτοκόλλου του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού (ΤΑΥΠΥΠΠΟ) για τα έτη 2015, 2016 και 2017, κατά τον έλεγχο που διενήργησε κλιμάκιο του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης» και «η δεύτερη αφορά στην παραποίηση παραστατικών πληρωμής κατά την εκτέλεση σύμβασης μεταξύ του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠ) και μεταφορικής εταιρίας, σύμφωνα με έλεγχο που διενεργήθηκε».

Ο υφυπουργός δήλωσε σχετικά: 


«Με τις μηνυτήριες αναφορές ζητώ την ταχεία και πλήρη διαλεύκανση των υποθέσεων, σύμφωνα με την πολιτική της κυβέρνησης και του υπουργείου για απόλυτη διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση και μηδενική ανοχή στα φαινόμενα διασπάθισης δημοσίου χρήματος».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Στον Άρειο Πάγο ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης - Κατέθεσε μήνυση σε βάρος του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Χαλκίδας Δημήτρη Προκοπίου (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA