Δικαστήρια Χαλκίδας: Νέα αναβολή για Οκτώβριο ζήτησε και πήρε ο 35χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για κλοπές! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Νέα αναβολή για Οκτώβριο ζήτησε και πήρε ο 35χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για κλοπές!

Η δίκη του ήταν να πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου, μετά προγραμματίστηκε για 9 Μαϊου και τελικά πήρε και τρίτη αναβολή μαζί με τον δικηγόρο του, Θανάση Τάρτη, για τον μήνα Οκτώβριο...

Ο Χαλκιδέος αστυνομικός συνελήφθη την Τρίτη (24-04-2018) και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χαλκίδας, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος αστυνομικός μαζί με τον ιδιώτη ξάδερφο του, κατηγορούνται ότι έκλεβαν μπαταρίες από κεραίες τηλεπικοινωνιών της Wind και της Vodafone σε περιοχή του Μαντουδίου στην Βόρεια Εύβοια.

Οι κλοπές είχαν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να καταθέσουν μηνυτήριες αναφορές κατά αγνώστων οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών.

Η σύλληψη του αστυνομικού, που αρνείται τις κατηγορίες, προήλθε μετά από μαρτυρία κατοίκου (βοσκού) της περιοχής, ο οποίος τον είχε δει να κινείται στη περιοχή την ημέρα που σημειώθηκε η τελευταία κλοπή, ενώ μάλιστα επειδή έβλεπε και εκείνος ότι κάτι δεν πάει καλά, είχε συγκρατήσει και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του.

Αστυνομικοί τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης (24-04-2018) στο Μπούρτζι Χαλκίδας και οδηγήθηκε μαζί με τον επίσης συλληφθέντα ξάδερφο του, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος τους άφησε ελεύθερους. 

Όπως προαναφέραμε η δίκη του ήταν να πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου, μετά προγραμματίστηκε για 9 Μαϊου και τελικά πήρε και τρίτη αναβολή μαζί με τον δικηγόρο του, Θανάση Τάρτη, για τον μήνα Οκτώβριο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA