Χαλκίδα: Νέες πληροφορίες για την αφαίρεση πινακίδων σε αυτοκίνητο έξω από τα δικαστήρια - Βγήκε έξω και βρήκε... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Νέες πληροφορίες για την αφαίρεση πινακίδων σε αυτοκίνητο έξω από τα δικαστήρια - Βγήκε έξω και βρήκε... (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε τις νέες πληροφορίες που δίνουν απαντήσεις στο περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (11-05-2018) έξω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας...

Τελικά όπως αποκαλύφθηκε, ύστερα και επίσημη διασταύρωση στοιχείων, μία γυναίκα οδηγός είχε σταθμεύσει από το πρωί το αυτοκίνητο της (σ.σ. φωτο) στο σημείο που βλέπετε και μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας.

Λίγα λεπτά μετά τις 12:00 το μεσημέρι, εμφανίστηκε ένας αστυνομικός της Τροχαίας Χαλκίδας, ο οποίος έκοψε κλήση και αφαίρεσε τις πινακίδες του οχήματος για παράνομη στάθμευση.

Σημειώνεται ότι πριν λίγα 24ωρα, συμβατικό όχημα της Αστυνομίας διπλοπάρκαρε και έκλεισε το δρόμο στο ίδιο ακριβώς σημείο, χωρίς να γίνει αφαίρεση πινακίδων. (δείτε ΕΔΩ). 

Οι εικόνες ξεγελούν και αρχικά θεωρήθηκε ότι ο αστυνομικός άφησε τις πινακίδες πάνω στο παρ μπριζ του οχήματος, λίγο πριν αποχωρήσει από το σημείο μαζί με το περιπολικό, με αποτέλεσμα να θέσουμε μία σειρά από ερωτήματα που έφεραν τελικά απαντήσεις.

Τελικά επιβεβαιώθηκε ότι στο παρ μπριζ ήταν η κλήση μαζί με το πλαστικό πλαίσιο των πινακίδων.

Μια αποκαλυπτική ηλεκτρονική εφημερίδα, - η πρώτη σε Εύβοια και Στερεά Ελλάδα-, που κάνει οξύτατο και χωρίς διακρίσεις ρεπορτάζ, μαχητική και απρόσβλητη από απειλές και συμβιβασμούς, πάντα διατρέχει τον κίνδυνο του λάθους.

Με το συγκεκριμένο περιστατικό (αν και θέσαμε μόνο ερωτήματα) δεν έχει καμία σχέση η Εισαγγελία Χαλκίδας και ο προϊστάμενος της, Δημήτρης Προκοπίου.

Καμία σκοπιμότητα και κανένας δόλος από εμάς.

Από δω και πέρα, ο βαθμός προσοχής θα ενταθεί στο έπακρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA