Αποκάλυψη για την αποφυλάκιση Φλώρου: Με «μαϊμού» γνωμάτευση αφέθηκε ελεύθερος από τα Δικαστήρια Χαλκίδας - «Τα λαμόγια θα το πληρώσουν ακριβά», λέει ο Πολάκης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκάλυψη για την αποφυλάκιση Φλώρου: Με «μαϊμού» γνωμάτευση αφέθηκε ελεύθερος από τα Δικαστήρια Χαλκίδας - «Τα λαμόγια θα το πληρώσουν ακριβά», λέει ο Πολάκης (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας...

Πυρ και μανία ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, παρουσίασε στο διαδίκτυο την ιατρική γνωμάτευση, την οποία αποδέχτηκαν οι Δικαστικοί Λειτουργοί της Χαλκίδας και αποφυλάκισαν τον 39χρονο επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρο.

Αρχικά ο Υπουργός έγραψε τα εξής:

«Αυτή η αποφυλάκιση από την "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ και προς το δημόσιο αίσθημα και προς την κυβέρνηση και σε όλα αυτά που έχουμε κάνει κάνει τρία χρόνια τώρα για να βγει η βρωμιά στη φόρα και να τιμωρηθούν τα κάθε λογής σάπια υποκείμενα.... Πως γίνεται σε αυτή τη δικαιοσύνη να καθυστερεί ότι τους ζορίζει και να τελειώνει ο,τι τους καθαρίζει!!», τόνισε ο Υπουργός και στη συνέχεια έκανε την ακόλουθη αποκάλυψη:

«Πριν λίγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποια αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ!!

Δεν μίλησα δύο μέρες αφενός γιατί είμαι σε τριήμερες διακοπές, αφετέρου γιατί ήθελα να δω τι συμβαίνει. Μετά από αυτό θα πω μια κουβέντα μόνο!!!

Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε εναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ, 39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!!!

Πρωτοετής Φοιτητης της Ιατρικης καταλαβαίνει πως αυτά ειναι γνωμάτευση κατά παραγγελία προφανώς με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!

ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να "καθαρίζετε" εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού!!».
 
Η γνωμάτευση και οι αναρτήσεις του Υπουργού:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA