Εφετείο Εύβοιας: Αποχωρεί από πρόεδρος ο Χρήστος Κατσιάνης! Τι θα γίνει με τις υποθέσεις που διερευνά κατά Δικαστών και Εισαγγελέων της Χαλκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εφετείο Εύβοιας: Αποχωρεί από πρόεδρος ο Χρήστος Κατσιάνης! Τι θα γίνει με τις υποθέσεις που διερευνά κατά Δικαστών και Εισαγγελέων της Χαλκίδας!

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ο Χρήστος Κατσιάνης αποχωρεί από την θέση του Προέδρου Εφετών Εύβοιας, καθώς τον Σεπτέμβριο αναμένεται να συνεχίσει την θητεία του στην Αττική...

Η εξέλιξη αυτή προξενεί φυσικά και απορίες για την εξέλιξη των υποθέσεων που διερευνά εδώ και μήνες ο πολύμπειρος δικαστικός λειτουργός κατά Δικαστών και Εισαγγελέων που υπηρετούν στα Δικαστήρια Χαλκίδας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Κατσιάνης διερευνούσε έναν ολόκληρο φάκελο που περιείχε καταγγελίες πολιτών.

Αρκετές από τις υποθέσεις αυτές είχαν αποκαλυφθεί από το EviaZoom.gr και οι καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν ήταν τόσο σοβαρές και στοιχειοθετημένες που προκάλεσαν τον περασμένο Μάρτιο την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας από την Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Χρυσούλα Παρασκευά, η οποία ωστόσο συνταξιοδοτήθηκε πριν ένα μήνα και αποχώρησε από την θέση της.

Η κ. Παρασκευά από την μεριά της είχε αναθέσει στον κ. Κατσιάνη τη λήψη καταθέσεων από τους εμπλεκόμενους, ενώ στο τέλος θα εκδιδόταν και ένα πόρισμα από τον κ. Κατσιάνη το οποίο θα μεταβίβαζε στη συνέχεια σε απόρρητο φάκελο στην Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου για να εκδώσει την τελική απόφαση.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του EviaZoom.gr, ο Χρήστος Κατσιάνης είχε προλάβει να καλέσει στο γραφείο του όλους τους εμπλεκόμενους,-όσον αφορά τις υποθέσεις που αποκάλυψε το EviaZoom.gr-, ωστόσο τα νυν και τα νέα στοιχεία που προέκυψαν και από τις καταθέσεις των μαρτύρων ήταν τόσα πολλά, με αποτέλεσμα όλους αυτούς τους μήνες να μην έχει προλάβει να εκδώσει κάποιο πόρισμα ο κ. Κατσιάνης.

Τα δημοσιεύματα του EviaZoom.gr αφορούσαν, μεταξύ άλλων, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου, τον Εισαγγελέα Χαλκίδας Βασίλη Βασιλάκη - Παραγυιό, τον Δικαστή Μιχάλη Ντόστα, κ.α.

Έτσι λοιπόν μετά την αποχώρηση του Χρήστου Κατσιάνη από το Εφετείο Εύβοιας αλλά και την συνταξιοδότηση της Χρυσούλας Παρασκευά, προκύπτει εύλογα το ερώτημα για το τι μέλλει γενέσθαι με την εξέλιξη των υποθέσεων, οι οποίες είναι άγνωστο αν θα παραμείνουν στη κατοχή του κ. Κατσιάνη ή αν τελικά μεταφερθούν σε άλλον δικαστικό λειτουργό, όπως επίσης ποιο θα είναι το νέο πρόσωπο στον Άρειο Πάγο που θα κληθεί να εκδώσει το τελικό πόρισμα.

Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ με τις ραγδαίες εξελίξεις που έφεραν τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του EviaZoom.gr.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA