Σκάνδαλο Energa: Δικαστικοί Λειτουργοί της Χαλκίδας αποφυλάκισαν τον Αριστείδη Φλώρο - Ζήτησε το βούλευμα ο Κοντονής - «Αυτή η απόφαση δημιουργεί πολλά και εύλογα ερωτηματικά» λέει το Υπουργείο Δικαιοσύνης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σκάνδαλο Energa: Δικαστικοί Λειτουργοί της Χαλκίδας αποφυλάκισαν τον Αριστείδη Φλώρο - Ζήτησε το βούλευμα ο Κοντονής - «Αυτή η απόφαση δημιουργεί πολλά και εύλογα ερωτηματικά» λέει το Υπουργείο Δικαιοσύνης!

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας αποφυλακίστηκε τελικά ο Αριστείδης Φλώρος, ένας από τους καταδικασμένους για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa - Hellas Power, ο οποίος εξέτιε στη φυλακή ποινή κάθειρξης 21 ετών για κατηγορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση...

Ο 39χρονος επιχειρηματίας ήταν έγκλειστος στις Φυλακές Χαλκίδας και αφέθηκε ελεύθερος για λόγους υγείας, όπως αναφέρει το βούλευμα που εξέδωσαν οι Δικαστικοί Λειτουργοί της Χαλκίδας.

Σημειώνεται ότι στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών συμμετέχουν τουλάχιστον τρεις δικαστές και ένας Εισαγγελέας.

Μετά την πληθώρα αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων που υπήρξαν αναφορικά με την απόφαση αυτή εκδόθηκε και ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ζητά υπηρεσιακώς το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας δια του οποίου αποφασίστηκε η αποφυλάκιση του καταδικασθέντος στην υπόθεση Energa προς έλεγχο καθώς το διατακτικό του βουλεύματος δημιουργεί πολλά και εύλογα ερωτηματικά».

Απαντώντας και στα «πυρά» της ΝΔ, ο Σταύρος Κοντονής αναφέρει:

«Υπενθυμίζεται στη Νέα Δημοκρατία ότι τα βουλεύματα που εκδίδονται από τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια δεν είναι κυβερνητικές αποφάσεις και καλόν θα είναι η ΝΔ να δηλώσει χωρίς περιστροφές αν συμφωνεί ή όχι με την προαναφερόμενη απόφαση».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA