Βαρύ το πένθος στους Ζάρακες για τον άτυχο πιλότο Νίκο Βασιλείου - Συγγενείς και συγχωριανοί του μιλούν και για την στενή σχέση που είχε με τον δίδυμο αδερφό του! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βαρύ το πένθος στους Ζάρακες για τον άτυχο πιλότο Νίκο Βασιλείου - Συγγενείς και συγχωριανοί του μιλούν και για την στενή σχέση που είχε με τον δίδυμο αδερφό του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πένθος βυθίστηκαν οι Ζάρακες για τον 39χρονο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, επισμηναγό Νίκο Βασιλείου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, κρατώντας ακόμα το πηδάλιο του εκπαιδευτικού σκάφους Τ-2, που συνετρίβη ανάμεσα στην Σπάρτη και στην Καλαμάτα... 

Ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ είχε και έναν δίδυμο αδερφό, επίσης πιλότο, με τον οποίο ήταν αχώριστοι από μικρά παιδιά. 

Η κηδεία του θα γίνει στις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (30-08-2018) στην εκκλησία του χωριού. 

Συγγενείς και συγχωριανοί του δηλώνουν συγκλονισμένοι για τον χαμό του, ενώ η οικογένεια του άτυχου πιλότου επιθυμεί στην κηδεία του, αντί στεφάνων να πραγματοποιηθεί δωρεά στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ STAR

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA