Ζάρακες: Πλήθος κόσμου στη κηδεία του Νίκου Βασιλείου - «Παρών» και ο Πάνος Καμμένος! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ζάρακες: Πλήθος κόσμου στη κηδεία του Νίκου Βασιλείου - «Παρών» και ο Πάνος Καμμένος! (ΦΩΤΟ)

Συγγενείς, φίλοι, και συνάδελφοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον 39χρονο Νίκο Βασιλείου, κυβερνήτη του μοιραίου εκπαιδευτικού σκάφους που συνετρίβη στις 8:50 το πρωί της Τρίτης (28-08-2018) μεταξύ Τρίπολης και Σπάρτης, στο χωριό Κολλίνες Αρκαδίας...

Στη κηδεία του άτυχου πιλότου  που τελέστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (30-08-2018), ήταν επίσης ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης, κ.α.

Click for more: Βαρύ το πένθος στους Ζάρακες για τον άτυχο πιλότο Νίκο Βασιλείου - Συγγενείς και συγχωριανοί του μιλούν και για την στενή σχέση που είχε με τον δίδυμο αδερφό του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά, η σύζυγος, τα αδέρφια και οι γονείς του αδικοχαμένου πιλότου που ανεβαίνουν. Ο πρώτος μάλιστα που έμαθε την τραγική είδηση ήταν ο δίδυμος αδερφός του που υπηρετούσε στην ίδια μονάδα στην Καλαμάτα. Ήταν εκείνος που μόλις ενημερώθηκε για το μεγάλο κακό, τηλεφώνησε στον πατέρα του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA