Καλοστημένο κύκλωμα κρύβει η παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας - Με εξέταση άλλου ασθενή τον άφησαν ελεύθερο! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καλοστημένο κύκλωμα κρύβει η παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας - Με εξέταση άλλου ασθενή τον άφησαν ελεύθερο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρχισαν να ασχολούνται για τα καλά τα δελτία ειδήσεων με την σκανδαλώδη και παράνομη αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο με πλαστές γνωματεύσεις και ψεύτικα πιστοποιητικά... 

Δείτε ΕΔΩ την σημερινή αποκάλυψη του EviaZoom.gr για την υπόθεση.

Τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται συνεχώς για τον τρόπο που αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα καλοστημένο κύκλωμα. 

Μάλιστα όπως ανέφερε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, και το τρίτο έγγραφο που παρέλαβαν οι Δικαστικοί Λειτουργοί της Χαλκίδας από τον Φλώρο ήταν πλαστό. 

Συγκεκριμένα αυτό το έγγραφο προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό, καθώς υποδηλώνει την δράση ατόμων με πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και στο ιατρικό απόρρητο ασθενών. 

Και αυτό γιατί όπως φαίνεται χρησιμοποιήθηκε το όνομα ενός… άλλου Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος είχε υποβληθεί σε εξετάσεις και εγχείρηση, και του οποίο φάκελος «πειράχτηκε» προκειμένου ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Energa να αποφυλακιστεί. 

Ο ασθενής μάλιστα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τον καταδικασμένο Αριστείδη Φλώρο, και είχε υποβληθεί σε εξετάσεις παντελώς άσχετες με αυτές στις οποίες υποτίθεται ότι υπεβλήθη ο κρατούμενος. 

Όπως είναι φυσικό η Εισαγγελία Διαφθοράς που έχει αναλάβει την έρευνα έχει πολύ δρόμο μπροστά της για την εξάρθρωση του κυκλώματος καθώς είναι δεδομένο πως έχει πολλά «πλοκάμια».

Άραγε, ποιοι δημόσιοι λειτουργοί, ποιοι δικαστικοί λειτουργοί και ποια άλλα πρόσωπα βοήθησαν ή έκαναν τα στραβά μάτια, για να πετύχει ο Φλώρος την αποφυλάκισή του; 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA