Δικαστήρια Χαλκίδας: Νέα αποκάλυψη! Με πρόταση και υπογραφή Εισαγγελέα έγινε δεκτή από τους Δικαστές η παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΕΓΓΡΑΦΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Νέα αποκάλυψη! Με πρόταση και υπογραφή Εισαγγελέα έγινε δεκτή από τους Δικαστές η παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για την πρωτοφανή, -στα δικαστικά χρονικά-, υπόθεση της σκανδαλώδης αποφυλάκισης του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας...

Από την πρώτη στιγμή (πριν ξεσπάσει ο θόρυβος) το EviaZoom.gr είχε επισημάνει το θολό τοπίο κάτω από το οποίο πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη αποφυλάκιση, (δείτε ΕΔΩ), η οποία αποδείχτηκε παράνομη εκ των υστέρων, (με πλαστές γνωματεύσεις (!!), κ.α.) και στο τέλος ακυρώθηκε με την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να επιστρέψει ξανά στις Φυλακές Χαλκίδας ο Αριστείδης Φλώρος, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον η Εισαγγελία Διαφθοράς που διερευνά την ενδεχόμενη τέλεση σοβαρών αδικημάτων, όπως, «ενεργητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος», «έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού», «ηθική αυτουργίας σε έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού», κ.α.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το EviaZoom.gr, το βούλευμα, με το οποίο, αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας, εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, στο οποίο δεν συμμετείχαν μόνο Δικαστές, αλλά και Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, (γυναίκα αυτή τη φορά), η οποία μάλιστα πρότεινε ανεπιφύλακτα την αποφυλάκιση του επιχειρηματία, ενός από τους καταδικασμένους για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa - Hellas Power, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 21 ετών στις Φυλακές Χαλκίδας για κατηγορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως θα δείτε, στο έγγραφο που δημοσιεύει το EviaZoom.gr, η συγκεκριμένη Εισαγγελέας που υπηρετεί και εκείνη στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, -το οποίο διοικεί ως Προϊστάμενος εδώ και 5,5 χρόνια ο Δημήτρης Προκοπίου-, ήταν αυτή που πρότεινε στους Δικαστές να αποφυλακιστεί ο Αριστείδης Φλώρος βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της σε μία αποφυλάκιση που έγινε με πλαστά έγγραφα και ακυρώθηκε στη συνέχεια μετά από την παρέμβαση του Αρείου Πάγου που άσκησε έφεση κατά της απόφασης η οποία προκάλεσε πανελλήνιο σάλο και θύελλα αντιδράσεων.

Ο μοναδικός περιοριστικός όρος που πρότεινε η Εισαγγελέας για τον επιχειρηματία και έγινε δεκτός από τους Δικαστές ήταν η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Έτσι επιβεβαιώνεται ότι εκτός από τους Δικαστές, είχε γνώση και με συμμετοχή μάλιστα, και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ 31-07-2018:

Όπως αναφέρει:

«Προτείνουμε να διαταχθεί η υπό όρον απόλυση του Αριστείδη Φλώρος του Αχιλλέα κρατούμενου του Καταστηματος Κράτησης Χαλκίδας και να του επιβληθεί υπό τον όρο της ανάκλησης της υπό όρο απόλυσης η υποχρέωση απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μέχρι τη λήξη του υπολοίπου της.

Χαλκίδας 31-07-2018

Η Εισαγγελέας...»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Η Εισαγγελία Διαφθοράς αναλαμβάνει την έρευνα για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας - Κακουργηματική δωροδοκία ανάμεσα στα αδικήματα! (ΦΩΤΟ)

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος - Ακυρώθηκε παταγωδώς μέσα στη νύχτα η σκανδαλώδης απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας!

Μετά τον σάλο από τις αποκαλύψεις: Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε έφεση κατά της αποφυλάκισης Φλώρου - «Αόριστη και ατεκμηρίωτη η απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας»

Αποφυλάκιση Φλώρου: «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου, ουδέποτε τον συνάντησα!», λέει η γιατρός του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»!

Δικαστήρια Χαλκίδας: Με πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

#Δικαστήρια Χαλκίδας Gate: Οργή λαού αλλά και «γλέντι» στα social media για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη για την αποφυλάκιση Φλώρου: Με «μαϊμού» γνωμάτευση αφέθηκε ελεύθερος από τα Δικαστήρια Χαλκίδας - «Τα λαμόγια θα το πληρώσουν ακριβά», λέει ο Πολάκης (ΦΩΤΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Το ποτήρι ξεχείλισε...! Θύελλα αντιδράσεων για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου - Ανακοινώσεις από κόμματα και δημόσια παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης που διενεργεί επείγουσα έρευνα!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA