Κινδυνεύει η ζωή του Φλώρου στις Φυλακές Χαλκίδας; - «Πρέπει να προστατευτεί για να αποκαλύψει ποιοι τον βοήθησαν να αποφυλακιστεί», λέει γνωστός Βουλευτής! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κινδυνεύει η ζωή του Φλώρου στις Φυλακές Χαλκίδας; - «Πρέπει να προστατευτεί για να αποκαλύψει ποιοι τον βοήθησαν να αποφυλακιστεί», λέει γνωστός Βουλευτής! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν προκύπτει ότι το κόλπο ήταν στημένο από εμπλεκόμενους στην Υγεία και στη Δικαιοσύνη, εμπλεκόμενους που οφείλει η Πολιτεία να ανακαλύψει και να τιμωρήσει άμεσα»...

τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος εξέφρασε και τους φόβους του για κάθε λογής κίνδυνο που μπορεί να διατρέξει μέσα στις Φυλακές ο Αριστείδης Φλώρος.

«Η πολιτεία πρέπει να εξασφαλίσει ότι ο Φλώρος ασφαλής θα λογοδοτήσει για όλες τις ποινικές υποθέσεις που τον βαρύνουν και θα τον προστατεύσει από κάθε λογής κίνδυνο που μπορεί να διατρέξει μέσα στις Φυλακές. Θα πρέπει να εξασφαλίσει η πολιτεία ότι ο κ.Φλώρος θα ομολογήσει ποιοι ήταν αυτοί που τον διευκόλυναν...», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA