Στις Φυλακές Χαλκίδας επέστρεψε ο Φλώρος - Το πόρισμα και τα νέα στοιχεία που «καίνε» τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στις Φυλακές Χαλκίδας επέστρεψε ο Φλώρος - Το πόρισμα και τα νέα στοιχεία που «καίνε» τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας! (ΦΩΤΟ)

Στις Φυλακές Χαλκίδας επέστρεψε την Δευτέρα (03-09-2018) ο Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος παρουσιάστηκε νωρίτερα στην Εισαγγελία Εφετών μετά την απόφαση να ακυρωθεί το βούλευμα της αποφυλάκισής του που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκίδας...

Οι Εισαγγελείς Διαφθοράς που θα διενεργήσουν την έρευνα, με στόχο να διακριβωθεί εάν έχουν διαπραχθεί σοβαρά αδικήματα όπως αυτό της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας, θα μελετήσουν τον φάκελο του κρατούμενου αλλά και τα βουλεύματα που έχουν εκδοθεί. 

Όπως σας είχε αποκαλύψει το EviaZoom.gr, το βούλευμα, με το οποίο, αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας, εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, στο οποίο δεν συμμετείχαν μόνο Δικαστές, αλλά και Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, (γυναίκα αυτή τη φορά), η οποία μάλιστα πρότεινε ανεπιφύλακτα την αποφυλάκιση του επιχειρηματία, ενός από τους καταδικασμένους για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa - Hellas Power, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 21 ετών στις Φυλακές Χαλκίδας για κατηγορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Όπως θα δείτε, στο έγγραφο που δημοσιεύει το EviaZoom.gr, η συγκεκριμένη Εισαγγελέας που υπηρετεί και εκείνη στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, -το οποίο διοικεί ως Προϊστάμενος εδώ και 5,5 χρόνια ο Δημήτρης Προκοπίου-, ήταν αυτή που πρότεινε στους Δικαστές να αποφυλακιστεί ο Αριστείδης Φλώρος βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της σε μία αποφυλάκιση που έγινε με πλαστά έγγραφα και ακυρώθηκε στη συνέχεια μετά από την παρέμβαση του Αρείου Πάγου που άσκησε έφεση κατά της απόφασης η οποία προκάλεσε πανελλήνιο σάλο και θύελλα αντιδράσεων. 

Ο μοναδικός περιοριστικός όρος που πρότεινε η Εισαγγελέας για τον επιχειρηματία και έγινε δεκτός από τους Δικαστές ήταν η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Έτσι επιβεβαιώνεται ότι εκτός από τους Δικαστές, είχε γνώση και με συμμετοχή μάλιστα, και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου.


Όπως αναφέρει:

«Προτείνουμε να διαταχθεί η υπό όρον απόλυση του Αριστείδη Φλώρος του Αχιλλέα κρατούμενου του Καταστηματος Κράτησης Χαλκίδας και να του επιβληθεί υπό τον όρο της ανάκλησης της υπό όρο απόλυσης η υποχρέωση απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μέχρι τη λήξη του υπολοίπου της.

Χαλκίδας 31-07-2018

Η Εισαγγελέας...»

Καλοστημένο κύκλωμα πίσω από την αποφυλάκιση Φλώρου
 

Μάλιστα όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, και το τρίτο έγγραφο που παρέλαβαν οι Δικαστικοί Λειτουργοί της Χαλκίδας από τον Φλώρο ήταν πλαστό.
 

Συγκεκριμένα αυτό το έγγραφο προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό, καθώς υποδηλώνει την δράση ατόμων με πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και στο ιατρικό απόρρητο ασθενών.
 

Και αυτό γιατί όπως φαίνεται χρησιμοποιήθηκε το όνομα ενός… άλλου Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος είχε υποβληθεί σε εξετάσεις και εγχείρηση, και του οποίο φάκελος «πειράχτηκε» προκειμένου ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Energa να αποφυλακιστεί.
 

Ο ασθενής μάλιστα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τον καταδικασμένο Αριστείδη Φλώρο, και είχε υποβληθεί σε εξετάσεις παντελώς άσχετες με αυτές στις οποίες υποτίθεται ότι υπεβλήθη ο κρατούμενος. 

Το πόρισμα του του Συμβουλίου Εφετών Εύβοιας «καίει» τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας - Οι Δικαστές της Αθήνας είχαν απορρίψει τις αιτήσεις αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου!

Μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, το Συμβούλιο Εφετών Εύβοιας, έκανε δεκτή την έφεση κατά του βουλεύματος του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που αποφυλάκισε τον Φλώρo, καθώς έκρινε στο πόρισμα του ότι ακόμα κι αν το ποσοστό αναπηρίας του Φλώρου δεν είχε μειωθεί, ακόμα κι αν όλες οι ιατρικές γνωματεύσεις του ήταν γνήσιες και νόμιμες, ακόμα και τότε δεν θα έπρεπε να είχε αποφυλακιστεί με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου για τους έχοντες αναπηρία άνω του 67%, καθώς το ποσοστό αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου δεν ξεπερνούσε το 55%, όπως αποφάνθηκε την Παρασκευή η Δευτεροβάθμια Επιτροπή του ΚΕΠΑ, στην οποία προσέφυγε η διοίκηση του ΕΦΚΑ.

Κι αυτό αποτελεί την κρίση του Συμβουλίου Εφετών Εύβοιας, υπό τον πρόεδρο Εφετών Χρήστο Κατσιάνη (γνώστη υποθέσεων διαφθοράς καθώς, μεταξύ άλλων, προήδρευσε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο του Ακη Τσοχατζόπουλου).

Αυτή ήταν και η βασική αιτία που ακυρώθηκε με ταχύτατη εξέλιξη και μέσα στη νύχτα η απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας, η οποία αποδείχτηκε και επίσημα πως ήταν πέρα για πέρα εσφαλμένη και παράνομη από όποια πλευρά και αν τη δει κανείς.

Ένα άλλο επίσης σημαντικό στοιχείο που αποκαλύφθηκε είναι ότι οι Δικαστικοί Λειτουργοί της Αθήνας είχαν απορρίψει τα συνεχή αιτήματα αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε με δική του αίτηση από τις Φυλακές Κορυδαλλού στις Φυλακές Χαλκίδας και άνοιξε ο δρόμος για την αποφυλάκιση του, όπως έγινε στη συνέχεια.

Οι Δικαστικοί Λειτουργοί της Χαλκίδας έκαναν δεκτή, χωρίς κανένα έλεγχο, την πρώτη αίτηση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, σε αντίθεση με τους συνάδελφους τους, Δικαστικούς Λειτουργούς της Αθήνας, οι οποίοι στις απορριπτέες αποφάσεις τους ανέφεραν πως δεν μπορεί να αφεθεί ελεύθερος ο Αριστείδης Φλώρος, διότι αφενός μεν ήταν ύποπτος τέλεσης και νέων αδικημάτων, αφετέρου δε τα ψυχιατρικά του προβλήματα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν άλλωστε για αυτόν ακριβώς το λόγο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Η Εισαγγελία Διαφθοράς αναλαμβάνει την έρευνα για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας - Κακουργηματική δωροδοκία ανάμεσα στα αδικήματα! (ΦΩΤΟ)

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος - Ακυρώθηκε παταγωδώς μέσα στη νύχτα η σκανδαλώδης απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας!

Μετά τον σάλο από τις αποκαλύψεις: Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε έφεση κατά της αποφυλάκισης Φλώρου - «Αόριστη και ατεκμηρίωτη η απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας»

Αποφυλάκιση Φλώρου: «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου, ουδέποτε τον συνάντησα!», λέει η γιατρός του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»!

Δικαστήρια Χαλκίδας: Με πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

#Δικαστήρια Χαλκίδας Gate: Οργή λαού αλλά και «γλέντι» στα social media για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη για την αποφυλάκιση Φλώρου: Με «μαϊμού» γνωμάτευση αφέθηκε ελεύθερος από τα Δικαστήρια Χαλκίδας - «Τα λαμόγια θα το πληρώσουν ακριβά», λέει ο Πολάκης (ΦΩΤΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Το ποτήρι ξεχείλισε...! Θύελλα αντιδράσεων για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου - Ανακοινώσεις από κόμματα και δημόσια παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης που διενεργεί επείγουσα έρευνα!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA