Δίκη για στημένα παιχνίδια και σύσταση συμμορίας: Ο κατηγορούμενος Γιάννης Παπακωνσταντίνου απαξιεί και ειρωνεύεται το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών - «Επειδή κυνηγάει τον Μαρινάκη ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να την πληρώσουμε όλοι;» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δίκη για στημένα παιχνίδια και σύσταση συμμορίας: Ο κατηγορούμενος Γιάννης Παπακωνσταντίνου απαξιεί και ειρωνεύεται το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών - «Επειδή κυνηγάει τον Μαρινάκη ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να την πληρώσουμε όλοι;»

«Η παραπομπή του σε δίκη δεν πτοεί τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου», έχει τίτλο η τοπική φυλλάδα...

Μετά τον δικηγόρο Θανάση Τάρτη που είχε επιτεθεί μέχρι και στον Υπουργό Δικαιοσύνης, κάνοντας λόγο ακόμη και για χούντα (δείτε ΕΔΩ), ήρθε η σειρά του κατηγορούμενου πελάτη του, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην «Ευβοϊκή Γνώμη», στην οποία εργάζεται στενός φίλος του δημοσιογράφος.

Λίγες ημέρες μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας, (δείτε ΕΔΩ) που στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνων και την σύσταση συμμορίας σε βαθμό πλημμελήματος, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας επιχειρεί να απαξιώσει πλήρως το παραπεμπτικό βούλευμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή κυνηγάει τον Μαρινάκη ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να την πληρώσουμε όλοι;».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τώρα είναι που θα ασχοληθώ περισσότερο, επειδή όλα αυτά που συμβαίνουν με έχουν πεισμώσει. Είχα σκοπό να σταματήσω, αλλά δεν πρόκειται να το κάνω. Έχω λευκό ποινικό μητρώο και κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει να συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Τι σχέση μπορεί να έχω εγώ με όλα αυτά; Επειδή κυνηγάει τον Μαρινάκη ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να την πληρώσουμε όλοι; Σε κάποιους εξακολουθεί να μην αρέσει ότι έγινα αναπληρωτής της ΕΠΟ». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA