Βόρεια Εύβοια: Ταυτοποιήθηκε η σορός του άνδρα που βρέθηκε στη θάλασσα - Επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει στον αγνοούμενο Θανάση Σταματίου που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Μαντούδι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βόρεια Εύβοια: Ταυτοποιήθηκε η σορός του άνδρα που βρέθηκε στη θάλασσα - Επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει στον αγνοούμενο Θανάση Σταματίου που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Μαντούδι!

Επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι η σορός του άνδρα ανήκει στον 67χρονο αγνοούμενο, Θανάση Σταματίου που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο στο χωριό Μετόχι Μαντουδίου, την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο με την 57χρονη σύζυγο του, η οποία δεν έχει εντοπιστεί εως τώρα...

Το πτώμα του άντρα εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη το μεσημέρι της Πέμπτης (04-10-2018) στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Πήλι και Βλαχιά, στη Βόρεια Εύβοια.

Όπως είχε αναφέρει το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ), η σορός δεν είχε αναγνωριστεί από την κόρη του και παραγγέθηκε εξέταση DNA η οποία έδειξε ότι πρόκειται για τον άτυχο 67χρονο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της συζύγου του συνεχίζονται.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Βόρεια Εύβοια: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στη θάλασσα - Πιθανολογείται ότι είναι ο 67χρονος αγνοούμενος από την κακοκαιρία!

Μαντούδι: «Δεν αναγνώρισα την σορό του πατέρα μου» - Η κόρη του 67χρονου αγνοούμενου διαψεύδει το δημοσίευμα Λαμιώτικης ιστοσελίδας

Κακοκαιρία Μαντούδι: «Σβήνουν» οι ελπίδες για το αγνοούμενο ζευγάρι - Άκαρπες οι έρευνες! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 27χρονος Γιάννης Τσιλιχράνος περιγράφει πως σώθηκε από τον χείμαρρο στο Μαντούδι - «Ήταν σαν ταινία θρίλερ...»! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μαντούδι: Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από την υπερχείλιση του ποταμού Κηρέα - Ορμητικοί χείμαρροι «έπνιξαν» την περιοχή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βόρεια Εύβοια: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο Μαντούδι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA