Εντοπίστηκε βόμβα έξω από την πολυκατοικία που διαμένει ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εντοπίστηκε βόμβα έξω από την πολυκατοικία που διαμένει ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ, μετά από τηλεφώνημα αγνώστου γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (13-11-2018) στην Εφημερίδα των Συντακτών και στον ιστότοπο Zougla.gr, που είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός έξω από την πολυκατοικία που διαμένει ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, στην οδό Αδραμυτίου στον Βύρωνα και ότι επρόκειτο να εκραγεί σε 20 λεπτά...

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιες αστυνομικές πηγές, ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε κατσαρόλα, μέσα στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου, έξω από την πολυκατοικία της οδού Αδραμυτίου. 

Πρόκειται για μοτοσικλέτα που ανήκε στο Δήμο Βύρωνα, της οποίας η κλοπή δεν είχε δηλωθεί.

Οι πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) κατάφεραν να την εξουδετερώσουν, χωρίς ελεγχόμενη έκρηξη, γεγονός που διευκολύνει το έργο των ειδικών στα εργαστήρια.
Πιθανολογείται ότι η βόμβα δεν εξερράγη από κάποιο λάθος στην συνδεσμολογία, αλλά και αυτό θα διευκρινιστεί από την εργαστηριακή έρευνα.

«Δεν έχω δεχθεί απειλές και αυτή την περίοδο, δεν χειρίζομαι στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κάποια σοβαρή υπόθεση, στην οποία να πηγαίνει το μυαλό μου ότι έγινε η αιτία για να στοχοποιηθώ», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος σημειωτέον δεν φυλάσσεται παρά μόνο κατά τις μετακινήσεις του.

«Από καθαρή τύχη δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός και δεν κινδύνευσαν άνθρωποι», λέει ο Εισαγγελέας ο οποίος στο παρελθόν έχει χειριστεί «βαριές» υποθέσεις, όπως τη Χρυσή Αυγή και το δεύτερο παραδικαστικό κύκλωμα.

Από το περιβάλλον του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου λένε ότι ίσως η σημερινή ενέργεια σχετίζεται με το ότι «εδώ και 3 χρόνια, στοχοποιείται λόγω της μακροχρόνιας αρνητικής αναφοράς στο όνομα του».

ΒΙΝΤΕΟ 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA