Χαλκίδα: Πλούσιο Φωτορεπορτάζ και Βίντεο από το Συνέδριο της Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Πλούσιο Φωτορεπορτάζ και Βίντεο από το Συνέδριο της Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου!

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Χαλκίδα το 6ο Συνέδριο της Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου, παρουσία του Προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασίλειου Πέππα και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, οι οποίοι έκαναν αποκλειστικές δηλώσεις στο EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ)... 

Παράλληλα το «παρών» στο Συνέδριο έδωσαν νυν και πρώην Αρεοπαγίτες όπως ο Ιωάννης Τέντες, ενώ ομιλητής μαζί με τον κ. Πέππα ήταν και ο πρώην Πρόεδρος Εφετών Εύβοιας, Χρήστος Κατσιάνης ο οποίος έχει μετατεθεί στο Εφετείο Αθηνών. Οι άλλοι δύο συνομιλητές τους ήταν ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τροκάνας και ο Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Νίκος Κουμουτζής. 

Το «παρών» έδωσαν επίσης η Πρόεδρος Εφετών Εύβοιας, Αθανασία Φραγκάλα, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφουλάκης,, δικαστικοί λειτουργοί, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, Δημήτρης Γκίκας, δικηγόροι από όλη τη χώρα κ.α. 

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη της κ. Δημητρίου στη Χαλκίδα δεν είχε γνωστοποιηθεί και ήταν αιφνίδια, καθώς το προηγούμενο βράδυ βρισκόταν εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Βιέννη για άλλο συνέδριο.
  

Ακολουθούν πλούσιο Φωτορεπορτάζ και Βίντεο από το Συνέδριο:
 
ΒΙΝΤΕΟ

ΕΙΚΟΝΕΣ:

 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA