Εύβοια: Σάλος με την υπόθεση διάρρηξης στο σπίτι του επιχειρηματία! Το αποκλειστικό ρεπορτάζ και οι αποκαλύψεις του EviaZoom.gr στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Σάλος με την υπόθεση διάρρηξης στο σπίτι του επιχειρηματία! Το αποκλειστικό ρεπορτάζ και οι αποκαλύψεις του EviaZoom.gr στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανελλήνιο σάλο έχει προκαλέσει μία ακόμη αποκάλυψη του EviaZoom.gr... 

Στα πρώτα θέματα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης (07-11-2018) το αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom.gr με την θρασύτατη κλοπή στο σπίτι του επιχειρηματία Στράτου Παληού στις Ροβιές Λίμνης. (δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ με τις αποκαλυπτικές εικόνες και τις καταγγελίες).

Το δελτίο μετέδωσε το πλήρες ρεπορτάζ του EviaZoom.gr με τις αποκαλυπτικές εικόνες από το σπίτι και τις αποκλειστικές δηλώσεις του επιχειρηματία, ο οποίος μιλώντας στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη, κατήγγειλε ότι πήρε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής αλλά οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να πάνε, λέγοντας του χαρακτηριστικά, «δεν ερχόμαστε ελάτε αύριο να κάνετε μήνυση...».
Παράλληλα αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων, ότι "σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας ζήτησε να πάνε αστυνομικοί στο σπίτι του για να βρουν τυχόν αποτυπώματα των κακοποιών και η σήμανση δεν μπορούσε να κάνει έρευνα το ίδιο βράδυ λόγω πιο σοβαρών περιστατικών...", κάτι που αποτελεί προφανώς την απάντηση της ΕΛ.ΑΣ, η οποία προκαλεί εντύπωση και περαιτέρω ερωτηματικά για την στάση της Αστυνομίας στη συγκεκριμένη υπόθεση, μιας και ο επιχειρηματίας τονίζει ξεκάθαρα ότι του είπαν στο τηλέφωνο «δεν ερχόμαστε ελάτε αύριο να κάνετε μήνυση...».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA