Δικαστήρια Χαλκίδας: Κάθειρξη 5 ετών με αναστολή σε δικαστικό επιμελητή για παιδική πορνογραφία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Κάθειρξη 5 ετών με αναστολή σε δικαστικό επιμελητή για παιδική πορνογραφία

Έξι χρόνια μετά από την σύλληψη του πραγματοποιήθηκε η δίκη στα Δικαστήρια Χαλκίδας με τον Χαλκιδέο δικαστικό επιμελητή να μην δίνει το «παρών»...

Σε ποινή κάθειρξης 5 ετών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ καταδικάστηκε ο 56χρονος δικαστικός επιμελητής, ο οποίος είχε συλληφθεί το 2012 στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Αττική, για κατοχή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

Στο σπίτι του είχε βρεθεί υλικό παιδικής πορνογραφίας καθώς και δύο πιστόλια κρότου λάμψης. Ακολούθως, είχε οδηγηθεί με τις κακουργηματικές κατηγορίες σε βάρος του, στον Εισαγγελέα και στον Ανακριτή Χαλκίδας αντίστοιχα, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο.

Η δίκη έγινε μετά από 6 χρόνια στα Δικαστήρια Χαλκίδας και ο 56χρονος καταδικάστηκε σε 5 χρόνια κάθειρξη, ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και έτσι ο δικαστικός επιμελητής γλίτωσε την φυλακή.

Αναμένεται πλέον η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, ενώ σημειώνεται ότι ο 56χρονος δεν έδωσε το «παρών» στη δίκη και εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο. Μάρτυρες υπεράσπισης του ήταν ένας συνάδελφος του δικαστικός επιμελητής και ένας δικηγόρος, οι οποίοι κατέθεσαν πως έμπλεξε εν αγνοία του στην υπόθεση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA