Βγαίνει από τη φυλακή η 53χρονη καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο - Ανεστάλη η εκτέλεση της ποινής σε νέο δικαστήριο! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βγαίνει από τη φυλακή η 53χρονη καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο - Ανεστάλη η εκτέλεση της ποινής σε νέο δικαστήριο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την πανελλήνια κατακραυγή και την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, πραγματοποιήθηκε νέα δίκη από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας το πρωί της Τετάρτης (28-11-2018) το οποίο έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της ποινής, κάτι που σημαίνει ότι η 53χρονη καθαρίστρια που είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη άμεσα θα βγει από τη Φυλακές της Θήβας...

Ελεύθερη με αναστολή θα αφεθεί η 53χρονη καθαρίστρια ενώ αναμένεται και η εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης στον Άρειο Πάγο.

Μάρτυρες στη δίκη ήταν η κόρη της, η πεθερά της, η πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και συναδέλφισσές της.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, η οποία ζήτησε να της διαβιβαστεί η απόφαση φυλάκισης της 53χρονης, προκειμένου να εξεταστεί εάν συντρέχουν λόγοι πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το «Καλημέρα Ελλάδα»: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA