Αναμενόμενη «βόμβα» από την Εισαγγελία Διαφθοράς: Και Δικαστής εμπλέκεται στο κύκλωμα παράνομων αποφυλακίσεων! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αναμενόμενη «βόμβα» από την Εισαγγελία Διαφθοράς: Και Δικαστής εμπλέκεται στο κύκλωμα παράνομων αποφυλακίσεων!

Έστω και μετά από μήνες η Εισαγγελία Διαφθοράς «βλέπει» σαφείς ενδείξεις για εμπλοκή μιας τουλάχιστον Δικαστικής Λειτουργού στο κύκλωμα παράνομων αποφυλακίσεων...

Σαφείς ενδείξεις για εμπλοκή μιας τουλάχιστον Δικαστικής Λειτουργού αλλά κι ενός ακόμη υπαλλήλου του ΙΚΑ σε κυκλώματα παράνομων αποφυλακίσεων κρατουμένων αλλά και χορήγησης αδειών σε αλλοδαπούς φαίνεται να περιλαμβάνει η δικογραφία που σχημάτισε η Εισαγγελία Διαφθοράς που είχε ως έναυσμα την παράνομη αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας.

Μάλιστα αυτή η Δικαστής είναι και Πρόεδρος Πρωτοδικών, ενώ δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό σε ποια Δικαστήρια της χώρας υπηρετεί.

Ο φάκελος που σχημάτισε η Εισαγγελία Διαφθοράς φέρεται να έχει βασιστεί σε άγνωστη προγενέστερη έρευνα που αφορούσε παράνομες άδειες διαμονής σε αλλοδαπούς, πιθανόν και με εμπλοκή της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και πιστοποιήσεις αναπηρίας, όπως αναφέρει και το ΒΗΜΑ.

Στα πλαίσια αυτής της έρευνας υπήρξε σωρεία τηλεφωνικών παρακολουθήσεων όπου ανέδειξε την εμπλοκή του υπαλλήλου του ΙΚΑ που συμμετείχε και στις διαδικασίες πιστοποίησης αναπηρίας αλλά και την εμπλοκή δικηγόρου με γραφείο στην Αθήνα που φέρεται να συμμετείχε στις παράνομες μεθοδεύσεις. 

Ακόμη από τις καταγραφές των συνομιλιών έχουν αναδειχθεί ύποπτες συνομιλίες κι αλληλοενημερώσεις με γυναίκα Δικαστική Λειτουργό.

Οι κατηγορούμενοι αυτοί φαίνεται να μεσολάβησαν για την αποφυλάκιση κακοποιού που είχε κατηγορηθεί για δύο δολοφονίες ενώ φέρετε να είχαν ενδιαφερθεί και για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου.

Μετά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί ακυρώθηκε μέσα στη νύχτα η σκανδαλώδης απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας και ο Αριστείδης Φλώρος επέστρεψε στη φυλακή.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις αποκαλύψεις και τα ρεπορτάζ του EviaZoom.gr για την παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου.

Με τις ραγδαίες εξελίξεις ασχολήθηκαν και οι Αθηναϊκές εφημερίδες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA