Δολοφονία η εξαφάνιση του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού - Την είχε «θάψει» την υπόθεση η Εισαγγελέας που καταγγέλθηκε στον Άρειο Πάγο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία η εξαφάνιση του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού - Την είχε «θάψει» την υπόθεση η Εισαγγελέας που καταγγέλθηκε στον Άρειο Πάγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δικαστικές εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης - Δείτε τι αποκαλύφθηκε στο «Φως στο Τούνελ»...

Ο Εισαγγελέας Εφετών Βασίλης Φλωρίδης ζήτησε το απόγευμα της Παρασκευής (08-02-2019) να ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του άτυχου κτηνοτρόφου και χαρακτηρίζει εσφαλμένη την απόφαση της Εισαγγελέως να στείλει την υπόθεση στο Αρχείο.

«Να ναι καλά ο Εισαγγελέας Εφετών ο κ. Φλωρίδης. Θα μνημονεύω το όνομα του κάθε Κυριακή επειδή κάνει την δουλειά του. Εκεί φτάσαμε. Φτάσαμε να ψάχνουμε με τον φακό... Αυτό είναι απαράδεκτο που έκανε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών...»

Για «θάψιμο» της υπόθεσης από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης έκανε λόγο ο δικηγόρος και νομικός εκπροσώπος των αδελφών του επιχειρηματία, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος τόνισε ότι κατατέθηκε αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στην Πρόεδρο του Συμβουλίου Επιθεωρήσεως των Δικαστηρίων και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στη συγκεκριμένη αναφορά κατά της Εισαγγελέως επισημαίνεται ότι η «Διάταξη» της εισαγγελικής λειτουργού «έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα όσα εμπεριέχονται τόσο στα επίσημα έγγραφα του Τμήματος Αναζητήσεων και του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, όσο και στις ένορκες καταθέσεις του οικογενειακού και επαγγελματικού περιβάλλοντος». Τονίζεται ακόμη πως η Εισαγγελέας «καταλήγει εντελώς αυθαίρετα και αναπόδεικτα στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για περίπτωση «ηθελημένης φυγής του ακόμη και σε τρίτες όμορες χώρες».

Όπως τόνισε ο κ. Διαλυνάς: «Αυτό το φύλλο είναι η προηγούμενη διάταξη της Εισαγγελέως που έθαψε την υπόθεση που αναφέρει ότι το θύμα ζει σε παρακείμενη χώρα. Η νέα διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών αναφέρει: "Πραγματικά ξεπερνάει τα όρια της λογικής να δεχθούμε ότι ένας επιχειρηματίας μεθόδευσε να φύγει σε παρακείμενη χώρα". Αυτή η καμπάνα δεν είναι μόνο για αυτόν που έβγαλε την πρώτη διάταξη, είναι καμπάνα και για τον ανώτερο που έχει την αναφορά μου στον Άρειο Πάγο. Ο Εισαγγελέας Εφετών χαρακτηρίζει μεγάλο λάθος την συγκεκριμένη διάταξη. Κάποιος δεν έχει την κοινή λογική τονίζει...».

Η Αγγελική Νικολούλη τόνισε: «Έπρεπε να επιμένει η εκπομπή δύο χρόνια τώρα, να επιμένουν ο αδερφός και ο δικηγόρος για να έρθει η ανατροπή. Και σκέφτομαι και εγώ καμιά φορά, αν κάποιος πολίτης δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, η υπόθεση του θα θάβεται έτσι επειδή κάποιος, σεβαστός κατά τα άλλα, εκπρόσωπος της δικαιοσύνης έκρινε ότι πρέπει να μπει μία ταφόπλακα γιατί δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και να μπαίνει αρχείο. Ε όχι! Όταν υπάρχει υπόνοια ότι κάτι συμβαίνει πρέπει να το ψάχνετε. Είδατε τι έγινε σήμερα! Ένας Εισαγγελέας Εφετών βγαίνει και λέει "λάθος κυρία μου αυτό που έκανες" και είναι συνάδελφος η άλλη, μα είναι δυνατόν; μα είναι δυνατόν λέω;»

ΒΙΝΤΕΟ 
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA