Τάσος Καλαθέρης στο EviaZoom.gr: «Δεμερούτης και Γιαπλές μπορεί να διαψεύδουν αλλά είχαν δηλώσει ότι είναι υποψήφιοι» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τάσος Καλαθέρης στο EviaZoom.gr: «Δεμερούτης και Γιαπλές μπορεί να διαψεύδουν αλλά είχαν δηλώσει ότι είναι υποψήφιοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο EviaZoom.gr μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων Τάσος Καλαθέρης, ο οποίος απαντά στην πρόσφατη ανακοίνωση διάψευσης των Αθανάσιου Γιαπλέ και Αθανάσιου Δεμερούτη για την συμμετοχή τους στο συνδυασμό του ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι... 

Όπως είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Ανακοινώθηκε από τον συνδυασμό του κ.Τάσου Καλαθέρη η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του των κυρίων Γιαπλέ Αθανάσιου και Δεμερούτη Αθανάσιου. Θέλουμε να διαψεύσουμε πλήρως την συμμετοχή μας στο συνδυασμό του κ.Καλαθέρη καθώς και την συμμετοχή μας σε οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό». 

Ο Τάσος Καλαθέρης απαντά τα εξής: 

«Επειδή έχουν δικαίωμα να κάνουν οποιαδήποτε διάψευση εγώ έχω να πω ότι στο τηλεφώνημα μας, ανάμεσα σε εμένα και σε αυτούς τους δύο, ήτανε προσωπικό, οι δύο μας μιλάγαμε, δεν ήταν κανένας τρίτος παρών και όσο αυτοί μπορούν να ισχυρίζονται ότι αρνήθηκαν ότι δήλωσαν υποψήφιοι άλλο τόσο μπορώ να πω και εγώ ότι όχι είχαν δηλώσει ότι είναι υποψήφιοι. Αυτά τα περί "άσε να το σκεφτούμε" που μου είπαν, τα οποία δεν τα λένε απ΄όσο ξέρω στο email τους, ας τα εκτιμήσει ο καθένας όσο θέλει. Εγώ αδιαφορώ για την άρση της υποψηφιότητας τους, η δεξαμενή των υποψηφιοτήτων για το ψηφοδέλτιο μου είναι ατέλειωτη. Ήδη αυτά τα δύο ονόματα αντικαταστάθηκαν και εύχομαι και στους δύο καλή επιτυχία στις προσπάθειες τους να βοηθήσουν την Χαλκίδα να γίνει καλύτερη».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA