Το ακριβότερο διαζύγιο του κόσμου: Ο Μπέζος δίνει 36 δις. στη πρώην συζυγό του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το ακριβότερο διαζύγιο του κόσμου: Ο Μπέζος δίνει 36 δις. στη πρώην συζυγό του!

Δόθηκε λύση αναφορικά με τα ζητήματα που προέκυψαν από το πολύκροτο διαζύγιο μεταξύ του Τζέφ Μπέζος και της Μακένζι, με την πρώην σύζυγο του πλουσιότερου άνδρα του πλανήτη να δέχεται να παραδώσει το 75% του μεριδίου της και όλα τα δικαιώματα ψήφου στον ιδρυτή της Amazon...

Έτσι στην Μακένζι Μπέζος απομένει το 25% της περιουσίας, το οποίο βέβαια ξεπερνά τα 36 δισ. δολάρια αποτελώντας το ακριβότερο διαζύγιο που έχει δοθεί ποτέ. Επίσης η ίδια πρόκειται να παραιτηθεί από τα δικαιώματά της στην αμερικάνικη εφημερίδα Washington Post, αλλά και στη εταιρεία Blue Origin.

Σημειώνεται ότι το μερίδιο τους ζευγαριού μαζί άξιζε 143 δις. δολάρια, ποσό που το καθιστούσε το πλουσιότερο ζεύγος του κόσμου.

«Είμαι ευγνώμων που ολοκληρώθηκε η διαδικασία της επίλυσης του διαζυγίου μου με τον Τζεφ με αμοιβαία υποστήριξη και την καλοσύνη που δεχθήκαμε από τον κάθε ένα που επικοινώνησε μαζί μας, ανυπομονώ για την επόμενη φάση μας ως γονείς και φίλοι. Είμαι χαρούμενη που του δίνω όλα τα δικαιώματά μου στην Washington Post και στην Blue Origin, και το 75% των μετοχών μας στην Amazon μαζί με τα δικαιώματα ψήφου των μετοχών μου για να ενισχύσω τη διαρκή συνεισφορά που έχει με τις ομάδες αυτών των υπέροχων εταιρειών. Είμαι ενθουσιασμένη και για τα προσωπικά μου σχέδια. Είμαι ευγνώμων για το παρελθόν και πλέον κοιτώ τα επόμενα», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA