Αποκαλύψεις Γιάννη Μπάκα στο ΣΚΑΪ για τον πυροσβέστη - Ζητούσε 6.000 ευρώ από την 44χρονη για να τα δώσει σε Εισαγγελέα της Χαλκίδας και να την απαλλάξει! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Αποκαλύψεις Γιάννη Μπάκα στο ΣΚΑΪ για τον πυροσβέστη - Ζητούσε 6.000 ευρώ από την 44χρονη για να τα δώσει σε Εισαγγελέα της Χαλκίδας και να την απαλλάξει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικές οι αποκαλύψεις για την υπόθεση που δημοσίευσε πριν λίγες μέρες το EviaZoom.gr, σχετικά με τον 45χρονο κατηγορούμενο πυροσβέστη που καταδικάστηκε και πρωτόδικα ότι εκβίαζε την 44χρονη ερωμένη του, ζητώντας της συνολικά 6.000 ευρώ... 

Για την υπόθεση μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου, ο μάχιμος δικηγόρος Γιάννης Μπάκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη ποινική δίκη που χειρίστηκε με επιτυχία, καθώς ήταν συνήγορος της 45χρονης που δικαιώθηκε πρωτόδικα στο δικαστήριο, το οποίο καταδίκασε σε 30 μήνες φυλάκιση τον πυροσβέστη, συν 10.000 ευρώ πρόστιμο.

Με ζωντανό λόγο και χωρίς το άγχος όσων βγαίνουν για να προβληθούν, καθώς είναι και υποψήφιος του συνδυασμού «Χαλκίδα Ζωντανή Πόλη - Όμορφη Πόλη», ο Γιάννης Μπάκας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης που σοκάρουν και προβληματίζουν συνάμα.

Μία από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις ήταν ότι τον Μάρτιο του 2014 ο 45χρονος πυροσβέστης, που ήταν προανακριτικός υπάλληλος σε υπόθεση φερόμενου εμπρησμού σε επιχείρηση, ζήτησε από την 44χρονη καταγγέλουσα το ποσό των 6.000 ευρώ για να τα δώσει, όπως της είπε ο ίδιος, σε Εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Χαλκίδας ώστε να την απαλλάξει! Η 44χρονη ήταν ερωμένη του και για την υπόθεση είχε κληθεί για κατάθεση ως ύποπτη στο συγκεκριμένο προανακριτικό υπάλληλο της Πυροσβεστικής. 

Η γυναίκα κατήγγειλε τον εκβιασμό στην Ασφάλεια και στήθηκε επιχείρηση για την σύλληψη του πυροσβέστη, ο οποίος πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 700 ευρώ.

Ο πυροσβέστης στη συνέχεια αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώ, όπως ήταν φυσικό, δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι ζήτησε τα χρήματα για να τα δώσει σε Εισαγγελέα της Χαλκίδας, λέγοντας άλλες δικαιολογίες.

Τελικά η πρωτόδικη δίκη έγινε μετά από 5 χρόνια στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας το οποίο καταδίκασε τον 45χρονο πυροσβέστη σε 30 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παθητική δωροδοκία και εκβίαση σε βάρος της 44χρονης, χωρίς να εμπλέκει η απόφαση των Δικαστών τον συγκεκριμένο Εισαγγελέα, παρόλο τους ισχυρισμούς της 44χρονης σχετικά με τα όσα της είχε πει ο πυροσβέστης.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Μπάκας στην εκπομπή:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA