Σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προήχθη ο Λάμπρος Σοφουλάκης - Ο μοναδικός από τα Δικαστήρια Χαλκίδας που πήρε προαγωγή! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προήχθη ο Λάμπρος Σοφουλάκης - Ο μοναδικός από τα Δικαστήρια Χαλκίδας που πήρε προαγωγή! (ΦΩΤΟ)

Σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προήχθη ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Εύβοιας, Λάμπρος Σοφουλάκης, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου...

Ο έμπειρος Εισαγγελέας, -ο οποίος αποχωρεί έπειτα από πολλά χρόνια από την Εύβοια-, είναι ανάμεσα στους 5 προϊσταμένους σε Εισαγγελίες Εφετών της χώρας που πήραν προαγωγή.
Ο Λάμπρος Σοφουλάκης (κέντρο)

Οι υπόλοιποι 4 που προήχθησαν σε Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου είναι η Αναστασία Δημητριάδου από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, ο Δημήτρης Ασπρογέρακας από την Εισαγγελία Εφετών Πειραιώς, ο Βασίλειος Παπαδάς από την Εισαγγελία Εφετών Ναυπλίου, και η Γεωργία Αδειλίνη από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι κανένας άλλος Δικαστικός και Εισαγγελικός Λειτουργός που υπηρετεί στα Δικαστήρια Χαλκίδας δεν πήρε προαγωγή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA