Με καθυστέρηση! Σε Εισαγγελέα Εφετών το βούλευμα για την «αμαρτωλή» Τράπεζα Εύβοιας - Δείτε τι λέει ο Γιώργος Ακριώτης! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Με καθυστέρηση! Σε Εισαγγελέα Εφετών το βούλευμα για την «αμαρτωλή» Τράπεζα Εύβοιας - Δείτε τι λέει ο Γιώργος Ακριώτης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση, η ογκώδης δικογραφία για την υπόθεση της «αμαρτωλής» Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας έφυγε από τα συρτάρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας... 

Αφού έγινε η σχετική διερεύνηση με τις καταθέσεις στη συνέχεια ο φάκελος εστάλη στον Ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος άφησε ελεύθερους όλους τους κατηγορούμενους, -οι περισσότεροι με χρηματική εγγύηση-, και η δικογραφία πλέον έχει σταλεί στην Εισαγγελία Εφετών Εύβοιας για να αποφασίσει σχετικά με την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την υπόθεση χειρίζεται ο Αντεισαγγελέας Εφετών Εύβοιας, Νικήτας Θεολογίτης, ο οποίος διακρίνεται για την αμεροληψία και την αντικειμενικότητα του. 
Ο Αντεισαγγελέας Εφετών Εύβοιας, Νικήτας Θεολογίτης...

Για την υπόθεση μίλησε στο EviaZoom.gr, ο Γιώργος Ακριώτης, ο οποίος ήταν από τους ελάχιστους βουλευτές που ασχολήθηκε με ζήλο ώστε να οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη. 

Μάλιστα όπως λέει, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κάλεσε για κατάθεση ο Ανακριτής Χαλκίδας.

ΒΙΝΤΕΟ

Εύβοια: «Χρυσές» δουλειές! Τα πρόσφατα μεγάλα δημόσια έργα που ανέλαβε ο εργολάβος - πρώην υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Καμαριώτης (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΑ)

Άξιο αναφοράς είναι τα τρία δημόσια έργα που ανέλαβε στην Εύβοια, το τελευταίο διάστημα, η κατασκευαστική εταιρεία, «ΑΙΡΚΑΜ ΑΤΕ», η οποία...

Βίντεο - Ρεπορτάζ