Άγριο ξυλοδαρμό τουρίστα από αστυνομικό κατέγραψε ο γιος του Τομ Χανκς - ΕΔΕ διέταξε η ΕΛ.ΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγριο ξυλοδαρμό τουρίστα από αστυνομικό κατέγραψε ο γιος του Τομ Χανκς - ΕΔΕ διέταξε η ΕΛ.ΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου...

Ο γιος του δημοφιλούς ηθοποιού Τομ Χανκς, Τσετ ο οποίος βρισκόταν στην Αντίπαρο για διακοπές, κατέγραψε με το κινητό του έναν άνδρα να παρεμβαίνει σε μία διαμάχη μεταξύ ενός τουρίστα και ενός περαστικού.

Κάποιος που βρισκόταν μαζί με τον Τσετ, ακούγεται να λέει στο βίντεο πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αστυνομικός, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια.

Όπως δείχνει το βίντεο ο συγκεκριμένος αστυνομικός, -που ήταν εκτός υπηρεσίας-, άρχισε να ξυλοκοπά άγρια τον νεαρό και να μην σταματάει παρά την επέμβαση των περαστικών που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. 


ΒΙΝΤΕΟ

Τι δήλωσε στο Open o αστυνομικός

«Στην προσπάθεια μου να σταματήσω μια συμπλοκή ανάμεσά σε δύο παρέες στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου, δέχτηκα απρόκλητη επίθεση πάρα το γεγονός ότι είχα γνωστοποιήσει την ιδιότητά μου. Μάλιστα, όταν ανέφερα πως είμαι αστυνομικός με εξύβρισε, ενώ μου επιτέθηκε με γροθιές στον λαιμό και στο πρόσωπο, σκίζοντάς μου την μπλούζα. Επειδή φοβήθηκα για τη ζωή μου αναγκάστηκα να τον ακινητοποιήσω.  

Επίσης σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν κατατέθηκαν μηνύσεις ενώ οι δύο «πρωταγωνιστές» του βίαιου επεισοδίου πέρασαν μαζί το υπόλοιπο βράδυ τους συμφιλιωμένοι σε στέκι του νησιού.

Ωστόσο διατάχθηκε ΕΔΕ από την ΕΛ.ΑΣ και αυτεπάγγελτα σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

ΒΙΝΤΕΟ

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο, εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή βίντεο που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αντίπαρο την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται:

Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή. 


Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA