Σκάφος «έμεινε» λόγω βλάβης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λευκαντί – Μαλακώντα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σκάφος «έμεινε» λόγω βλάβης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λευκαντί – Μαλακώντα

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (03-08-2019) από τον πλοίαρχο του «Ε/Γ-Α/Ψ ''ΡΙΒ ΓΚΟΣ Ν. Χαλκίδας 422», ότι κατά τη διάρκεια του πλου του στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λευκαντί – Μαλακώντα Ερέτριας παρουσίασε αδυναμία εκκίνησης της μηχανής λόγω απώλειας ηλεκτρικής ενέργειας, ευρισκόμενο σε κατάσταση περιορισμένης ικανότητας χειρισμών...

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε το «Τ/Χ ''ΕΡΜΗΣ Τ.Ε.1514», ενώ το «ΡΙΒ ΓΚΟΣ» αφού προσέγγισε με ιδία μέσα (χρήση ιστίων) παρακείμενη ακτή, ρυμουλκήθηκε από το ανωτέρω ταχύπλοο, και αγκυροβόλησε με ασφάλεια σε απόσταση περίπου 50 μέτρα από την ακτή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός των 5 επιβαινόντων σε αυτό, ούτε θαλάσσια ρύπανση.

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ