«REGATTA 2019» - Εύβοια: Στις 10 Αυγούστου ολοκληρώνεται ο ιστιοπλοϊκός αγώνας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«REGATTA 2019» - Εύβοια: Στις 10 Αυγούστου ολοκληρώνεται ο ιστιοπλοϊκός αγώνας

Η «Νήσος Εύβοια Regatta 2019» σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον αγώνα και να ζήσετε μία μοναδική ιστιοπλοϊκή εμπειρία στα νερά του Βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου και του Κεντρικού Αιγαίου...

Με αφορμή το άρθρο του National Geographic, το οποίο περιλαμβάνει την Εύβοια στους 10 καλύτερους ιστιοπλοϊκούς προορισμούς στον κόσμο και την ανάγκη ανάδειξης του φυσικού πλούτου και των λιμανιών της νήσου Ευβοίας διοργανώθηκε για πρώτη φορά ο αγώνας «Νήσος Εύβοια Regatta 2019».

Φορείς υλοποίησης αυτού του δύσκολου εγχειρήματος είναι το Επιμελητήριο Ευβοίας, το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Ευβοίας ( Σ.Α.Μ.Ε.Ε ), ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας, ο Ναυτικός Όμιλος Λίμνης Ευβοίας, ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών, ο Ο.Λ.Ν.Ε. και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Σκοπός του αγώνα είναι η ανάδειξη του αθλήματος της ιστιοπλοΐας, των φυσικών ομορφιών, του πολιτισμού, των τοπικών προϊόντων και της φιλοξενίας των κατοίκων της Εύβοιας.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 4 Αυγούστου από την Χαλκίδα με προορισμό το λιμάνι της Λίμνης και μετά από μια διανυκτέρευση θα ακολουθήσει θαλασσοπορία προς το λιμάνι των Ωρεών.

Στις 6 Αυγούστου θα διεξαχθούν ιστιοδρομίες ελεγχόμενου στίβου έξω από το λιμάνι.

Στις 8 Αυγούστου ο στόλος θα αγωνιστεί στην ιστιοδρομία προς το λιμάνι του Ψαροπουλίου και στις 9 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί με την 4η ιστιοδρομία προς το λιμάνι της Κύμης όπου στις 10 Αυγούστου θα γίνει η τελετή λήξης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA