Στυλιανίδης - Χρυσοχοϊδης: «Εξαιρετικός ο συντονισμός στη πυρκαγιά της Εύβοιας» - Άλλα λένε οι κάτοικοι που κάνουν λόγο για «ανικανότητα και ολιγωρία» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Στυλιανίδης - Χρυσοχοϊδης: «Εξαιρετικός ο συντονισμός στη πυρκαγιά της Εύβοιας» - Άλλα λένε οι κάτοικοι που κάνουν λόγο για «ανικανότητα και ολιγωρία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης μαζί με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ανέφεραν σε δηλώσεις τους:

«Έκανε εξαιρετική εντύπωση ο σπάνιος συντονισμός που έχει επιδειχθεί τις τελευταίες δύο ημέρες στην φωτιά της Εύβοια. Παρόλο που ήταν δύσκολες οι καιρικές συνθήκες κατάφεραν να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ενα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους αρμόδιους και τους πραγματικούς ήρωες που δρουν εκεί».

Αντίθετα σε δηλώσεις τους αρκετοί κάτοικοι σε Μακρυμάλλη και Κοντοδεσπότι εμφανίστηκαν εξοργισμένοι τονίζοντας ότι η φωτιά μπορούσε να είχε σβηστεί πριν επεκταθεί, κάνοντας λόγο για ανικανότητα και ολιγωρία των αρχών.

Όπως και να χει πάντως το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα.

Δείτε στα ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν τι ανέφεραν αναλυτικά:

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ