Δωροδοκίες εκατομμυρίων ευρώ: Ελεύθερος και ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης με εγγύηση 20.000 ευρώ - Καμία προφυλάκιση για το κύκλωμα! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δωροδοκίες εκατομμυρίων ευρώ: Ελεύθερος και ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης με εγγύηση 20.000 ευρώ - Καμία προφυλάκιση για το κύκλωμα! (ΦΩΤΟ)

Καμία προφυλάκιση για το κύκλωμα με τις δωροδοκίες εκατομμυρίων ευρώ στη Θεσσαλονίκη...

Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ και χωρίς κανέναν άλλον περιορισμό αφέθηκε την Κυριακή (06-10-2019) ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης, ο οποίος απολογήθηκε στην Α' ειδική Ανακρίτρια Οικονομικών Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης για την υπόθεση διαφθοράς που εξάρθρωσε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Δικηγόρος του Λιμενάρχη ήταν ο Αλέξης Κούγιας.

Επίσης ελεύθεροι με εγγυοδοσία 15.000 ευρώ έκαστος και επίσης χωρίς κανέναν άλλο περιοριστικό όρο αφέθηκαν, οι έξι πλοηγοί ρυμουλκών.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (05-10-2019) απολογήθηκαν οι υπόλοιποι 11 συλληφθέντες, μεταξύ αυτών, οι τέσσερις εφοπλιστές και οι επτά υπάλληλοι των εταιρειών τους, οι οποίοι αφέθηκαν και αυτοί ελεύθεροι. (διαβάστε ΕΔΩ).

Στην απολογία τους όλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και τις δωροδοκίες ενώ ισχυρίστηκαν πως πρόκειται για υπόθεση που αφορά σύγκρουση συμφερόντων λόγω ανταγωνισμού μεταξύ επιχειρηματιών.

Στο Δικαστικό Μέγαρο εμφανίστηκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ήταν συνήγορος ενός εκ των έξι πλοηγών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA