Κύκλωμα με δωροδοκίες: Ελεύθεροι οι εφοπλιστές και οι υπάλληλοι με χρηματικές εγγυήσεις (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύκλωμα με δωροδοκίες: Ελεύθεροι οι εφοπλιστές και οι υπάλληλοι με χρηματικές εγγυήσεις (ΦΩΤΟ)

Ελεύθεροι με εγγύηση 50.000 ευρώ ο καθένας αφέθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (05-10-2019), μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους στην Α' ειδική Ανακρίτρια Οικονομικών Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, οι τέσσερις εφοπλιστές που κατηγορούνται για την εγκληματική οργάνωση με το κύκλωμα εκατομμυρίων ευρώ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης που εξάρθρωσε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων...

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι ως ισχυροί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε πολλές περιοχές της χώρας δεν είναι ύποπτοι για φυγή στο εξωτερικό, αλλά ούτε και για τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων.

Ελεύθεροι, υπό τον όρο της χρηματικής εγγυοδοσίας από 2.000 έως 10.000 ευρώ κατά περίπτωση, αφέθηκαν και οι υπάλληλοι - συνεργάτες τους στις ιδιωτικές εταιρείες ρυμουλκών που διατηρούν οι τέσσερις εφοπλιστές και οι οποίοι κατηγορούνται ότι δρούσαν κατ' εντολήν τους.
Την Κυριακή (06-10-2019)απολογήθηκε και ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης ο οποίος αφέθηκε και αυτός ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ. (δείτε ΕΔΩ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA