Κύκλωμα με δωροδοκίες: Έτσι τα άρπαζε ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης - Τον «έδεσε» με κρυφές κάμερες το Εσωτερικών Υποθέσεων (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κύκλωμα με δωροδοκίες: Έτσι τα άρπαζε ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης - Τον «έδεσε» με κρυφές κάμερες το Εσωτερικών Υποθέσεων (ΦΩΤΟ)

Επιχείρηση για σεμινάριο είχε στήσει εδώ και χρόνια η Ενιαία Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας καταφέρνοντας να έχει στη διάθεση της αδιάσειστα στοιχεία για την εξάρθρωση του κυκλώματος με τους 18 κατηγορούμενους, ανάμεσά τους και ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι φέρονται να αποκόμιζαν μίζες εκατομμυρίων...

Φωτογραφικά ντοκουμέντα μέσα από τη δικογραφία δείχνει έναν από τους τέσσερις εφοπλιστές να παραδίδει φάκελο με χρήματα στον Λιμενάρχη Θεσσαλονίκης, ο οποίος κρατείται και μαζί με τους άλλους κατηγορούμενους θα οδηγηθούν στον Ανακριτή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα οι «αδιάφθοροι» της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων καλωδίωσαν με κάμερες το γραφείο του Λιμενάρχη και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο διαβιβαστικό «κατεγράφη η δραστηριότητα (με τεχνικές συσκευές ήχου και εικόνα) του κεντρικού λιμενάρχη Θεσσαλονίκης, το δε, συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό (συνημμένο με πολυμορφικούς ψηφιακούς δίσκους dvd) σας συνυποβάλλεται με την παρούσα αναφορά». 

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Protothema, φαίνεται ότι στις 11:00 το πρώι της 30ης Μαίου του 2019, το γραφείο του Λιμενάρχη επισκέπτονται ένας από τους τέσσερις κατηγορούμενους πλοιοκτήτες μαζί με τον συνεργάτη του και του παραδίδουν φάκελο με χρήματα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ