«Μαφία φυλακών»: Ελεύθερος ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος - Αποφυλακίστηκε με βούλευμα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Μαφία φυλακών»: Ελεύθερος ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος - Αποφυλακίστηκε με βούλευμα (ΦΩΤΟ)

Αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος, ο οποίος εμπλέκεται μαζί με άλλους δικηγόρους στην υπόθεση που έγινε ευρέως γνωστή ως «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού»...

Με συνήγορο τον Αλέξη Κούγια, ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος την Τρίτη (01-10-2019) μετά από έξι μήνες παραμονή του στη φυλακή, στην οποία είχε οδηγηθεί τον περασμένο Απρίλιο κατόπιν έκδοσης εντάλματος σύλληψης του ειδικού Εφέτη Ανακριτή Αθηνών Ευτύχη Νικόπουλου που χειριζόταν την υπόθεση.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος είχε συλληφθεί έπειτα από τηλεφωνικές συνομιλίες του, που βρέθηκαν, με τον Αλβανό Κλ. Λεκοτσάι, φερόμενο ως «εγκέφαλο» της μαφίας των φυλακών, ενώ υπήρχαν και καταγγελίες κατά του δικηγόρου από τον Αριστείδη Φλώρο για εκβίαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, η εν λόγω διάταξη του Ανακριτή κατά του εντολέα του, ήταν, όπως αναφέρει, «μία ατυχή, διαλέγω επιεική όρο», ενώ, τόσο η σύλληψη όσο και η προφυλάκισή του, «ένα από τα μεγαλύτερα δικαστικά σκάνδαλα ή μια από τις μεγαλύτερες δικαστικές πλάνες όλων των εποχών στο χώρο της Δικαιοσύνης».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA