Ανοιχτά τα στρατόπεδα για τους πολίτες την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Ανοιχτά τα στρατόπεδα για τους πολίτες την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου

Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που συμπίπτει με τα Εισόδια της Θεοτόκου, την Πέμπτη (21-11-2019), 31 στρατόπεδα σε όλη τη χώρα θα είναι ανοιχτά για τους πολίτες...

Στα εν λόγω στρατόπεδα, ανάμεσα τους και η Σχολή Πεζικού Χαλκίδας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οπλικά συστήματα του Στρατού και να ενημερωθούν για το σύνολο των δραστηριοτήτων του.

 

Επίσης, έως την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, λειτουργεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών έκθεση σχετικά με την ιστορία των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και προβάλλεται σε βίντεο η επιχειρησιακή τους δραστηριότητα.

Με την ευκαιρία της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν πτήσεις με αεροσκάφη και ελικόπτερα, να πραγματοποιήσουν άλμα με αλεξίπτωτο και άλλες επιχειρησιακές δράσεις, μέσω συστημάτων εικονικής πραγματικότητας.

Εύβοια: «Χρυσές» δουλειές! Τα πρόσφατα μεγάλα δημόσια έργα που ανέλαβε ο εργολάβος - πρώην υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Καμαριώτης (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΑ)

Άξιο αναφοράς είναι τα τρία δημόσια έργα που ανέλαβε στην Εύβοια, το τελευταίο διάστημα, η κατασκευαστική εταιρεία, «ΑΙΡΚΑΜ ΑΤΕ», η οποία...

Βίντεο - Ρεπορτάζ