Αυτή είναι η 29χρονη που πέθανε από αλλεργικό σοκ μετά τη γέννα - Κατέθεσαν μήνυση οι γονείς της! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτή είναι η 29χρονη που πέθανε από αλλεργικό σοκ μετά τη γέννα - Κατέθεσαν μήνυση οι γονείς της! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θρήνος στη Κατερίνη για την 29χρονη Άννα που έχασε τη ζωή της από αλλεργικό σοκ λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της...

Η χαρά των δυο γονέων δεν κράτησε περισσότερο από μια ώρα. Λίγο αφότου γέννησε στο Ιπποκράτειο η 29χρονη επικοινώνησε με τον σύζυγό της και την οικογένειά της. Στη συνέχεια της χορηγήθηκε η αντιβίωση και υπέστη αλλεργικό σοκ.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η νεκροψία νεκροτομή, ενώ οι γονείς της 29χρονης που ήρθαν άρον άρον από την Αλβανία, κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου και θα ορίσουν δικό τους ιατροδικαστή.

Οι συγγενείς της κάνουν λόγο για εγκληματική αμέλεια των γιατρών του νοσοκομείου Κατερίνης αφού όπως υποστηρίζουν η 29χρονη τους είχε ενημερώσει πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση που της χορηγήθηκε. 
Ο σύζυγος της 29χρονης, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φέρεται να κατάθεσε στην εισαγγελία Κατερίνης ότι το νοσοκομείο ήταν ενήμερο για το γεγονός ότι η νεαρή μητέρα ήταν αλλεργική σε συγκεκριμένη αντιβίωση.

«Ξέρω ότι πάνω στο βιβλιάριο ή στο χαρτί του ασθενή υπήρχε με μαύρα ή κόκκινα γράμματα ότι η ασθενής είναι αλλεργική στην αντιβίωση. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κατά τη δικιά μας άποψη ένα ιατρικό λάθος το οποίο είναι κρίμα σε ένα δημόσιο ίδρυμα να συμβαίνει» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο θείος της 29χρονης, Ηρακλής Τσίντζιρας.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Γ. Παναγοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα της οικογένειας του θύματος, η άτυχη γυναίκα είχε ενημερώσει το νοσοκομείο και τους γιατρούς ότι έχει αλλεργία στη συγκεκριμένη αντιβίωση και τα παράγωγά της.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA