Δικαστήρια Χαλκίδας: Αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για την κατάληψη του 2013 στο Διοικητήριο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για την κατάληψη του 2013 στο Διοικητήριο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 6 χρόνια έγινε η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, το οποίο αθώωσε και τους 19 κατηγορούμενους...

Χημικά, δακρυγόνα, επεισόδια και ξύλο με τα ΜΑΤ είχαν συνθέσει το πολεμικό σκηνικό που επικράτησε το μεσημέρι της 22ης Οκτωβρίου 2013 στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Λεωφόρο Χαϊνά.

Είχε προηγηθεί η έφοδος των ΜΑΤ λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 16ης Οκτωβρίου 2013, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας για να σταματήσει η κατάληψη από εργαζόμενους και απολυμένους υπαλλήλους εργοστασίων της περιοχής, η οποία είχε διάρκεια 40 ημέρες.

Είχαν σημειωθεί δεκάδες συλλήψεις και στη συνέχεια αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι. Τελικά ασκήθηκε ποινική δίωξη για την πλημμεληματική κατηγορία, διατάραξη και διακοπή λειτουργίας Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας σε βάρος 19 ατόμων οι οποίοι κάθισαν στο εδώλιο μετά από 6 χρόνια. 

Η δίκη έγινε την Παρασκευή (29-11-2019) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, το οποίο αθώωσε όλους τους κατηγορουμένους.

Δείτε Εικόνες και Βίντεο που είχε καταγράψει αποκλειστικά η κάμερα του EviaZoom.gr και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, εν μέσω επεισοδίων και δακρυγόνων:



Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA