Με «άρωμα» ΠΑΣΟΚ η Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ - Ανάμεσα τους επίσης ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, ο Γκλέτσος, ο Πιπεργιάς και άλλοι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με «άρωμα» ΠΑΣΟΚ η Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ - Ανάμεσα τους επίσης ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, ο Γκλέτσος, ο Πιπεργιάς και άλλοι!

Από αρκετά στελέχη που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ αποτελείται η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία...

Ανάμεσα σε αυτά τα στελέχη που περιλαμβάνονται στην επιτροπή των 695 ατόμων είναι και η πρώην στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου και διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου την περίοδο 2009-2011, Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Επίσης συμμετέχουν ο Ευβοιώτης πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Πιπεργιάς, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αριστείδης Ανδρικόπουλος κ.α.

Σημειώνεται ότι ο Α. Ανδρικόπουλος, -τον οποίο «ξήλωσε» ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όταν ανέλαβε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη-, είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών όταν το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες με την παρουσία του σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ το 2019.

Επίσης ξεχωρίζουν τα στελέχη που ήδη είναι στην πρώτη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Θάνος Μωραίτης, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Άγγελος Τόλκας και ο Θανάσης Οικονόμου.

Ακόμη μετέχει ο Νίκος Φωτόπουλος ιστορικός συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ, ο Φώτης Κουβέλης, ο πρώην γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Νίκος Μαδεμλής, ο πρώην Yπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, κ.ά.

Γενικά συμπεριλαμβάνονται άτομα από τα Συνδικάτα, την Αυτοδιοίκηση, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία, το Φεμινιστικό και Οικολογικό Κίνημα.

Η Κεντρική Επιτροπή ανασυγκρότησης θα συνεδριάσει το Σάββατο στις 12:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη).

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τα 695 ονόματα που συμμετέχουν στη Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA