Μετά από ένα χρόνο...: Η Εισαγγελία διερευνά οικονομικό σκάνδαλο στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου (ΕΓΓΡΑΦΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μετά από ένα χρόνο...: Η Εισαγγελία διερευνά οικονομικό σκάνδαλο στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Η καταγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο το 2018 από δημοτικούς συμβούλους του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, Δημήτρη Θωμά, ωστόσο η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε μόλις πριν λίγους μήνες, έπειτα δηλαδή και από τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου...

Η καταγγελία αφορά τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, σχετικά με τα μισθώματα των κυλικείων των σχολείων, με την οικονομική ζημία να είναι άνω των 30.000 ευρώ.  

Το πόρισμα ακόμα δεν έχει βγει...

ΕΓΓΡΑΦΟ:

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, Δημήτρης Θωμάς, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεώργιο Ζέρβα, η οποία κοινοποιήθηκε και στον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κων/νο Δημά:

Πρόεδρε,

«Όπως προσφάτως πληροφορηθήκαμε στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2019, σε εκτέλεση σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας, διενεργήθηκε έλεγχος στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας από την Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών και εκδόθηκε στη συνέχεια σχετικό πόρισμα ελέγχου.

Ζητάμε όπως στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το εν λόγω θέμα τεθεί προς συζήτηση εντός ημερήσιας διάταξης, ώστε να ενημερωθούμε πλήρως για τα όσα συνέβησαν, ιδιαίτερα από τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κων/νο Δημά, ο οποίος στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της Επιτροπής δεν προέβη σε καμία αναφορά για το θέμα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA