Πάει και αυτό! Την Τουρκία θα «χτυπήσει» τελικά το σκανδιναβικό ψύχος! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πάει και αυτό! Την Τουρκία θα «χτυπήσει» τελικά το σκανδιναβικό ψύχος!

Το σκανδιναβικό ψύχος θα κατευθυνθεί προς την Τουρκία τελικά...

Εδώ και μέρες ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιούσε για τον επερχόμενο χιονιά, ωστόσο όπως λέει τώρα:

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Προς την Τουρκία θα καταλήξει τελικά σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το μεγαλύτερο μέρος της πολικής αέριας μάζας που σύμφωνα με τα αρχικά προγνωστικά στοιχεία που είχα στη διάθεσή μου φαινόταν να κατεβαίνει προς τη χώρα μας. Βλέποντας την αρχική εικόνα που είχα (10 ημέρες περίπου πριν) θεώρησα σκόπιμο να ενημερώσω μέσα από το προφίλ μου όσους με ακολουθούν για να μην επαναληφθούν ή και να προλάβουμε τα όποια προβλήματα θα μπορούσε να δημιουργήσει μια τέτοια εξέλιξη μιας και είμαι της άποψης ότι όταν ο επιστήμονας βλέπει κάποιον κίνδυνο οφείλει να ενημερώνει. 

Θα συμφωνήσω ότι βιάστηκα να δώσω την εικόνα προς τα έξω αλλά όταν βιώνεις την ταλαιπωρία της προηγούμενης κακοκαιρίας μέσω φίλων ή και ο ίδιος προσωπικά, η πρώτη σκέψη είναι να ενημερώσεις για μια ετοιμότητα πόσο μάλλον όταν το ίδιο μοντέλο που εμπιστεύεσαι είδε με απόλυτη ακρίβεια τα δύο προηγούμενα ψυχρά κύματα.

Στην πρόγνωση του καιρού δυστυχώς οι αποτυχίες είναι κάτι που δύσκολα αποφεύγουμε. Προσπαθούμε να τις περιορίσουμε αλλά πάντα θα υπάρχουν. 

Πάνω σε αυτό θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά βάζοντας το δικό μου λιθαράκι ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τις αρνητικές επιπτώσεις των διαφόρων καιρικών φαινομένων στη ζωή μας γενικότερα.

Με εκτίμηση προς όλες και όλους που με ακολουθούν και με εμπιστεύονται στην καιρική τους ενημέρωση!

Υγεία σε όλες και όλους!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA