ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Από τις «Άγριες Μέλισσες» στη Χαλκίδα: Έφεραν μέχρι και γνωστό σκηνοθέτη για το Θαλασσινό Καρναβάλι - Θα εισπράξει 7.700 ευρώ (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΟ)

Στα ύψη θα εκτοξευτεί και φέτος το Θαλασσινό Καρναβάλι, όπως είχε προβλέψει το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ την σχετική ανάρτηση που έκανε λόγο για τριψήφιο αριθμό)...

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, η δήμαρχος Έλενα Βάκα και η πρόεδρος του «αμαρτωλού» ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, έφεραν μέχρι και σκηνοθέτη από την Αθήνα, ο οποίος -μόνο ο συγκεκριμένος- θα εισπράξει  το χρηματικό ποσό των 7.725 ευρώ με ΦΠΑ, «για την ιδέα των δρώμενων και την καλλιτεχνική επιμέλεια για την τελετή λήξης του Θαλασσινού Καρναβαλιού την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020», όπως αναφέρει η απευθείας ανάθεση.

Πρόκειται για τον σκηνοθέτη Σταμάτη Πατρώνη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είναι ο ένας εκ των τριών σκηνοθετών της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Ακολουθεί το ΕΓΓΡΑΦΟ με την σχετική απόφαση:

Τι γίνεται εκεί στον ΕΟΔΥ; Συνεχίζει να δίνει μόνο 2 κρούσματα στην Εύβοια και πάνω από 100 τα εμφανίζει ως αγνώστου διαμονής (ΦΩΤΟ)

Στην επίσημη έκθεση του ΕΟΔΥ που δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής και αφορά τα κρούσματα μέχρι τις 29 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00, αν...

Βίντεο - Ρεπορτάζ