Συνταξιδιώτης της 38χρονης ασθενούς: «Ήταν γεμάτο το αεροπλάνο, δεν μας έλεγξε κανείς στο αεροδρόμιο!» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνταξιδιώτης της 38χρονης ασθενούς: «Ήταν γεμάτο το αεροπλάνο, δεν μας έλεγξε κανείς στο αεροδρόμιο!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απροετοίμαστη και ανοχύρωτη μοιάζει η Ελλάδα να αντιμετωπίσει την παγκόσμια επιδημία του κοροναϊού...

Χαρακτηριστικά είναι όσα αναφέρει στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, ο φίλος και συνταξιδιώτης της 38χρονης γυναίκας που πήγε μόνη της στο ΑΧΕΠΑ και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Ο άνδρας ανέφερε πως ήταν στην ίδια πτήση με την 38χρονη, αποκαλύπτοντας τον διάλογο που είχαν για τον κορονοϊό μέσα στο αεροπλάνο.

«Εμείς ταξιδέψαμε στην ίδια πτήση και γνωρίζαμε τον σύζυγό της. Μας είπαν πως είχαν ταξιδέψει στο Μιλάνο για την εβδομάδα μόδας» τόνισε ο άνδρας προσθέτοντας πως κατά τη διάρκεια της πτήσης η γυναίκα ήταν μία χαρά και δεν είχε κανένα σύμπτωμα.

«Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως στην Θεσσαλονίκη δεν υπήρξε κανένας έλεγχος μετά την προσγείωσή μας, ενώ από την άλλη πλευρά πριν φύγουμε από το Μιλάνο υπήρξε έλεγχος , καθώς μας μέτρησαν την θερμοκρασία», τόνισε ο άνδρας.

Ο ίδιος ανέφερε πως η καμπίνα του αεροπλάνου ήταν γεμάτη από κόσμο, καθώς πολλοί γυρνούσαν εξαιτίας των εξελίξεων.

Ο άνδρας τόνισε πως αφού επιβεβαιώθηκε πως η 38χρονη φίλη του είναι θετική στο πρώτο τεστ για τον κορονοϊό, ο ίδιος δέχτηκε τηλεφώνημα από νοσοκομεία της περιοχής.
 
ΒΙΝΤΕΟ
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA