Γυναίκες σε χωριό είδαν «γυμνές» φωτογραφίες τους στο facebook! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Γυναίκες σε χωριό είδαν «γυμνές» φωτογραφίες τους στο facebook!

Αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των κατοίκων του Αργυροπουλίου του Δήμου Τυρνάβου στη Λάρισα, μετά τη δημοσιοποίηση παραποιημένων φωτογραφιών των γυναικών του μικρού χωριού από άγνωστο που έκανε λαθροχειρία στη σελίδα του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου στο Facebook...

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γυναίκες δέχτηκαν δεκάδες ενοχλητικά μηνύματα σεξιστικού περιεχομένου, ενώ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης διακινήθηκαν φωτογραφίες – προϊόντα μοντάζ- που θίγουν τις προσωπικότητές τους και προκάλεσαν αναστάτωση στις οικογένειές τους.

Μάλιστα, μία από τις γυναίκες που είδαν τη φωτογραφία τους τοποθετημένη σε σώμα άλλης γυναίκας, η οποία πρωταγωνιστεί σε καυτές περιπτύξεις, πήρε την απόφαση να καταγγείλει το γεγονός στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Επικοινώνησε δε, με άλλες συγχωριανές της που έπεσαν θύματα με τον ίδιο τρόπο και ορισμένες εξ αυτών σκέφτονται να προχωρήσουν ακόμη και σε μηνυτήριες αναφορές εναντίον του δράστη.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αργυροπουλίου – Λυγαριάς κατήγγειλε τη λαθροχειρία στη σελίδα του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζοντας ότι οι κωδικοί πρόσβασης είναι στα χέρια προσώπου που δεν έχει σχέση με τη διοίκηση.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα