Νεκρός 21χρονος στη παραλία Χιλιαδού: Τι δήλωσε λουόμενη - γιατρός που έκανε μπάνιο εκείνη την ώρα στη περιοχή (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκρός 21χρονος στη παραλία Χιλιαδού: Τι δήλωσε λουόμενη - γιατρός που έκανε μπάνιο εκείνη την ώρα στη περιοχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για την γιατρό και Αντιδήμαρχο του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, Σοφία Αφένδρα, η οποία είχε πάει για μπάνιο την Κυριακή (14-06-2020) στη παραλία Χιλιαδού, την ώρα που έχασε την ζωή του ο 21χρονος Λυκούργος Νεοφώτιστος (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ)...

Ανάμεσα στους λουόμενους της παραλίας ήταν και η Σοφία Αφένδρα όταν περίπου στις 12:30 ο 21χρονος εντοπίστηκε στη θάλασσα σε βάθος 2 μέτρων να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα τον έβγαλαν στην ακτή προσπαθώντας να τον επαναφέρουν, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν και ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κύμης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 21χρονος ήταν από το Βασιλικό Χαλκίδας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν αθλητής του Kitesurf με πολλές διακρίσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε βουτιές και χτύπησε σε βράχο, ωστόσο φως στα αίτια του θανάτου του θα δείξει η νεκροψία - νεκροτομή που έχει παραγγελθεί.
 
Δείτε τι δήλωσε η Σοφία Αφένδρα στην απογευματινή εκπομπή του OPEN:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA