Βίντεο ντοκουμέντο από το φορτηγό που «καρφώθηκε» σε κατάστημα - Πέθανε από έμφραγμα ο οδηγός | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βίντεο ντοκουμέντο από το φορτηγό που «καρφώθηκε» σε κατάστημα - Πέθανε από έμφραγμα ο οδηγός

Βίντεο - ντοκουμέντο από την πρόσκρουση του φορτηγού σε πρόσοψη καταστήματος στην οδό Πειραιώς, έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha...

Ο 57χρονος οδηγός, έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» στον τοίχο του καταστήματος.

Πριν πέσει στο κατάστημα, το φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην επιχείρηση. Μάλιστα, το φορτηγό χτύπησε και δύο επαγγελματικά φορτηγάκια της εταιρείας.

Η τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (02-06-2020) στην οδό Πειραιώς. Οι εικόνες από την «εισβολή» του φορτηγού σε γραφεία εταιρείας μεταφορών που βρίσκεται πάνω στην Πειραιώς στο ύψος του Ταύρου, προκαλούν σοκ.
Ο οδηγός του φορτηγού έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα, ευτυχώς χωρίς μεγάλη ταχύτητα, να πέσει πάνω στην εταιρία.

Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA