Υπόθεση Ψευτογιατρού: Φέρεται να συμμετείχε και σε χειρουργεία μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου - Στενεύει ο κλοιός για τους γιατρούς που ήταν συνεργοί (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Υπόθεση Ψευτογιατρού: Φέρεται να συμμετείχε και σε χειρουργεία μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου - Στενεύει ο κλοιός για τους γιατρούς που ήταν συνεργοί (ΦΩΤΟ)

Είναι δεδομένο πλέον ότι ο απατεώνας ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης είχε συνεργούς διάφορους μεγαλογιατρούς...

Το ενδεχόμενο ο 47χρονος ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης να έδινε το «παρών» σε χειρουργεία μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου της Αθήνας εξετάζει πλέον το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής που έρευνα την πολυσύνθετη δράση του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, οι υπόνοιες και οι ενδείξεις υπήρξαν μετά τις δημοσιοποιήσεις φωτογραφιών στις οποίες απεικονιζόταν ο 47χρονος πολυμήχανος «Νίκος Κόντος» στο πλευρό δύο γιατρών να επιδεικνύει αφαιρεθέν τμήμα ανθρωπίνου σώματος.

Παράλληλα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στρέφονται στο ενδεχόμενο να έχει συνεργούς και γιατρούς που εργάζονται σε δημόσιο νοσοκομείο.
 
Σημειώνεται επίσης ότι είχε μνημονευθεί η παρουσία ενός γιατρού, ως χώρο απλής γνωριμίας με υποψήφιο θύμα του, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Πληροφορίες και από «Το Βήμα».
 
Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα