Παραδόθηκαν μόνοι τους Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Μίχος, Γερμενής, Μπαρμπαρούσης και Κούζηλος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραδόθηκαν μόνοι τους Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Μίχος, Γερμενής, Μπαρμπαρούσης και Κούζηλος

Άλλοι δύο καταδικασθέντες για τη Χρυσή Αυγή βρίσκονται στη ΓΑΔΑ, όπου προσήλθαν μόνοι τους και κρατούνται μαζί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους - Πρόκειται για τον Ευβοιώτη Νίκο Μίχο και τον Πολύβιο Ζησιμόπουλο...

Από το «διευθυντήριο» της εγκληματικής οργάνωσης απομένουν πλέον ο Ηλίας Παναγιώταρος και Χρήστος Παππάς. Ο πρώτος που βρισκόταν στην επαρχία, έχει δηλώσει ότι θα παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ όπου αναμένεται.

Στο αστυνομικό τμήμα του Πικερμίου παραδόθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης και μεταφέρθηκε και ο ίδιος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να πάρει το δρόμο για τις φυλακές. 

Οι Ηλίας Παναγιώταρος, Κων/νος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Κούζηλος προστέθηκαν τις απογευματινές ώρες στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής που κρατούνται στη ΓΑΔΑ.

Οι τρεις πρώην βουλευτές παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, μαζί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο που έσπευσε νωρίτερα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA