Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσφεύγει ο Λαγός που βρίσκεται στις Βρυξέλλες - «Καλώ την Εισαγγελέα ως μάρτυρα...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσφεύγει ο Λαγός που βρίσκεται στις Βρυξέλλες - «Καλώ την Εισαγγελέα ως μάρτυρα...»

Θέμα χρόνου είναι να οδηγηθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής ο Γιάννης Λαγός, με την άρση ασυλίας του, η οποία αναμένεται να καθυστερήσει λόγω του κορονοϊού... 

Παράλληλα, από τις Βρυξέλλες που βρίσκεται, ανακοίνωσε πως εντός της ερχόμενης βδομάδας θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και καλεί την Εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου ως μάρτυρα!

Η ανακοίνωση του Λαγού:

«Μετά το πέρας της “δίκης” δηλώνω ότι θα προασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου δια παντός νομίμου τρόπου τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ανακοινώνω ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδος προσφεύγω στο ευρωπαϊκό δικαστήριο διότι παραβιάστηκε και το τεκμήριο αθωότητας μου αφού δεν υπάρχει αμετάκλητη απόφαση.

Ήδη κατέθεσα αγωγές κατά τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων που προσέβαλαν αυτό το κεκτημένο δικαίωμα του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού και της ΕΣΔΑ.

Στην διαδικασία ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου θα επικαλεστώ την πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας και την μαρτυρία της καθώς έχω δικαίωμα που ουδείς μπορεί να μου στερήσει».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA