Θάνατος Βαγγέλη Σαλή: Οι σοβαρές καταγγελίες του δικηγόρου Σταύρου Γεωργίου στο EviaZoom.gr - Είχε ζητήσει την εξαίρεση αστυνομικού της Χαλκίδας που έχει ερωτικό δεσμό με Εισαγγελέα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θάνατος Βαγγέλη Σαλή: Οι σοβαρές καταγγελίες του δικηγόρου Σταύρου Γεωργίου στο EviaZoom.gr - Είχε ζητήσει την εξαίρεση αστυνομικού της Χαλκίδας που έχει ερωτικό δεσμό με Εισαγγελέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έπεσαν «σαν κεραυνός εν αιθρία» τα νέα στοιχεία που ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας, κυρίως για τον χειρισμό της υπόθεσης της αστυνομίας και των δικαστικών λειτουργών της Χαλκίδας, σχετικά με την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Σαλή, οποίος είχε βρεθεί νεκρός τον Μάιο του 2016 μέσα στο χωράφι που διατηρούσε ο άτυχος αγρότης στη Καστέλλα Ψαχνών...

Η αστυνομία και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας είχαν κάνει λόγο για αυτοκτονία χωρίς να γίνουν οι απαιτούμενες έρευνες, ενώ η οικογένεια είχε αντίθετη άποψη και μιλούσε από την πρώτη στιγμή για εγκληματική ενέργεια.

Ο Κωνσταντίνος Γώγος, Αθηναίος δικηγόρος της μητέρας και του αδελφού του θύματος, μιλώντας πριν λίγες μέρες στο «Φως στο Τούνελ» (δείτε ΕΔΩ), έκανε λόγο για απίστευτα λάθη, παραλείψεις και πάρα πολλά κενά σε προανακριτικό και ανακριτικό επίπεδο, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν έγινε ποτέ αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε το θύμα, δεν πήραν αποτυπώματα, δεν βρέθηκαν τα πειστήρια που αναφέρονται στις καταθέσεις, τα οποία εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, αφού οι Αρχές δεν τα συνέλεξαν ποτέ.

Τι είχε καταγγείλει στο EviaZoom.gr ο προηγούμενος δικηγόρος της οικογένειας

Ήταν τον Φεβρουάριο του 2017 όταν και ο προηγούμενος δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργίου είχε προβεί σε σοβαρότατες καταγγελίες, οι οποίες δεν διερευνήθηκαν ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της οικογένειας μαζί με την μητέρα του αδικοχαμένου αγρότη είχαν επισκεφθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2017 τον Εισαγγελέα Χαλκίδας αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, όπου εκεί ο γνωστός δικηγόρος μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr για τους λόγους αυτής της επίσκεψης.

Όπως είχε αποκαλύψει στο EviaZoom.gr, ο Σταύρος Γεωργίου, ζήτησαν να εξαιρεθεί ο Αστυνομικός της Ασφάλειας Χαλκίδας που ανέλαβε την προκαταρκτική εξέταση για λόγους που γνωρίζει ο κ.Εισαγγελέας όπως είπε, ενώ επισήμανε ότι αναμένεται να εξεταστούν 15 μάρτυρες που έχει προτείνει η οικογένεια.

«Έχουμε πει τους λόγους στον κ.Εισαγγελέα και ζητάμε να μην χειριστεί την υπόθεση. Ας την χειριστεί άλλος Αξιωματικός, δεν χάλασε ο κόσμος», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο Σταύρος Γεωργίου είπε επίσης πως «ευθύνες υπάρχουν και σε βάρος της αστυνομίας των Ψαχνών, η οποία επί 6 μήνες δεν έκανε τίποτα και όταν έμαθε τι έγινε γιατί τους πήγαν τα χαρτιά, αντί να ρίξουν μια ματιά, την έδιωξαν την δικογραφία και πέταξε το μπαλάκι στην Εισαγγελία. Εκεί υπάρχουν ευθύνες, αλλά δεν είμαι αρμόδιος να τις αναζητήσω, θα έπρεπε να δείξει ευαισθησία η υπηρεσία και οι προϊστάμενοι τους...».

Από τότε πέρασαν πάνω από 3 χρόνια και δεν υπήρξε καμία εξέλιξη για την υπόθεση...

Πολύ ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός, -που τότε υπηρετούσε στην Ασφάλεια Χαλκίδας-, στη συνέχεια πήρε προαγωγή και συνεχίζει μέχρι σήμερα να υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας ενώ διατηρεί, εδώ και λίγα χρόνια, ερωτικό δεσμό με Εισαγγελέα, η οποία υπηρετεί τα τελευταία χρόνια στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας υπό την καθοδήγηση των στενών φίλων της, τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικείου Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου και την Δικαστή επικεφαλής - Πρόεδρο του Πρωτοδικών Χαλκίδας, Κωνσταντίνα Φλετούρη, οι οποίοι παραμένουν σε αυτές τις θέσεις - «κλειδιά» εδώ και ολόκληρα 7 χρόνια!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις του Σταύρου Γεωργίου στο EviaZoom.gr έξω ακριβώς από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Καστέλλα Ψαχνών: Αποκαλύψεις 4 χρόνια μετά για τον θάνατο του Βαγγέλη Σαλή! Απίστευτα λάθη από αστυνομία και δικαστικούς λειτουργούς της Χαλκίδας - «Εξαφανίστηκαν τα πειστήρια, δεν κλήθηκαν μάρτυρες, δεν έγινε ούτε αυτοψία», αποκαλύπτουν ο δικηγόρος και λοιποί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θάνατος Βαγγέλη Σαλή: Ραγδαίες εξελίξεις! Ο δικηγόρος της οικογένειας ζήτησε την εξαίρεση αστυνομικού της Ασφάλειας Χαλκίδας από την προκαταρκτική εξέταση - «Έχουμε πει τους λόγους στον κ.Εισαγγελέα - Μεγάλες οι ευθύνες της αστυνομίας των Ψαχνών» - Αποκλειστικές δηλώσεις έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA